ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Συνελήφθησαν οι δύο επικίνδυνοι δραπέτες του Πειραιά

Συνελήφθησαν οι δύο επικίνδυνοι δραπέτες του Πειραιά

Στη Νέα Φιλαδέλφεια συνελήφθησαν οι δυο επικίνδυνοι Αλβανοί κακοποιοί που απέδρασαν την Τετάρτη (09/05) από το λιμάνι του Πειραιά κατά τη διάρκεια της μεταγωγής τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Cnn, οι δύο δραπέτες συνελήφθησαν σε επιχείρηση της Ε.Κ.Α.Μ (Ειδική Κατασταλτική Αντιτρομοκρατική Μονάδα) στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας το βράδυ της Παρασκευής (11/05). Είχαν μαζί τους ένα πιστόλι και δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν όταν είδαν τους άντρες των ΕΚΑΜ. Η πληροφορία που έφτασε αργά το απόγευμα στους αστυνομικούς ανέφερε μόνο τη διεύθυνση του διαμερίσματος που κρύβονταν οι δραπέτες, οι οποίοι αυτή την ώρα μεταφέρονται στη ΓΑΔΑ.

Ποιοι είναι οι δυο επικίνδυνοι κακοποιοί

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, ένας από τους δύο δραπέτες είναι Αλβανός εκτελεστής, ο οποίος το 2011 δολοφόνησε στην Καλαμάτα έναν 35χρονο και έσφαξε τον 2,5 ετών γιο του θύματος.

Το ίδιο άτομο, το 2009 στη Νέα Φιλαδέλφεια, αποπειράθηκε να δολοφονήσει τον πρώην σύζυγο της μνηστής του αρχηγού του. Μάλιστα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ φέρεται να είχε εκτελέσει με συνεργούς του κασκαντέρ του Τσακ Νόρις.

Για το δεύτερο δραπέτη δεν υπάρχουν πληροφορίες για τα εγκλήματά του, ωστόσο θεωρείται επικίνδυνος κακοποιός.

Το χρονικό της απόδρασης

Τέσσερις Αλβανοί υπήκοοι απέδρασαν από το λιμάνι του Πειραιά, νωρίς το βράδυ της Τετάρτης (09/05), κατά τη μεταγωγή τους στις φυλακές της Αλικαρνασσού Χανίων.Ειδικότερα, την ώρα που το βανάκι της αστυνομίας εισήλθε στο πλοίο, κάτω από άγνωστες συνθήκες, οι κρατούμενοι έβγαλαν τις χειροπέδες τους και την ώρα που ο αστυνομικός άνοιξε την πόρτα για να κατέβουν ώστε να συνοδευτούν σε ειδικό χώρο μέσα στο πλοίο, τον απώθησαν και εξαφανίστηκαν.

Λίγο αργότερα, συνελήφθησαν δύο κρατούμενοι, ενώ οι αστυνομικοί είχαν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των άλλων δύο.

Διαβάστε επίσης: Απίστευτη πρόκληση Ερντογάν: «Η Ελλάδα είναι μια χρεοκοπημένη και τελειωμένη χώρα»

Σχετικές ειδήσεις