ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Δίκη Folli Follie: Εκτός φυλακής θα βρεθούν οι Κουτσολιούτσοι

Δίκη Folli Follie: Εκτός φυλακής θα βρεθούν οι Κουτσολιούτσοι
Δίκη Folli Follie: Εκτός φυλακής θα βρεθούν οι Κουτσολιούτσοι
Intimenews

Aπορρίφθηκαν όλες οι νέες ενστάσεις που υπέβαλε η υπεράσπιση και πλέον από την Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου ξεκινούν οι καταθέσεις των πρώτων μαρτύρων

Την έξοδο από τη φυλακή θα δουν σε περίπου ένα μήνα ο Δημήτρης και ο Τζώρτζης Κουτσολιούτσος, καθώς η δίκη για το οικονομικό σκάνδαλο της Folli Follie δεν θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 8 Μαρτίου, όταν και λήγει το 18μηνο της προσωρινής τους κράτησης.

Μάλιστα, το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων έχει ήδη δώσει δικασίμους για ολόκληρο τον Μάρτιο, γεγονός που «μαρτυρά» την πεποίθηση των δικαστών ότι δεν θα έχει εκδοθεί η ετυμηγορία τους για τους 10 κατηγορουμένους στην υπόθεση των πλαστών ισολογισμών και του ξεπλύματος μαύρου χρήματος. Σημειώνεται, ότι έχει ανακοινωθεί συνεδρίαση και στις 31 Μαρτίου, όπου πατέρας και γιος Κουτσολιούτσοι θα βρίσκονται εκτός φυλακής, ενώ δεν αποκλείεται να τους επιβληθούν περιοριστικοί όροι προκειμένου να διασφαλίσει η παρουσία της εντός της χώρας.

Στο μεταξύ, απορρίφθηκαν όλες οι νέες ενστάσεις που υπέβαλε η υπεράσπιση και πλέον από την Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου ξεκινούν οι καταθέσεις των πρώτων μαρτύρων. Σημειώνεται, ότι πρώτοι έχουν κληθεί να εξεταστούν 10 από τους 25 επενδυτές και μικρομετόχους που παραμένουν στην πολιτική αγωγή, ενώ θα ακολουθήσουν μέλη της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, μέλη της διορισμένης διοίκησης της εταιρείας αλλά και πραγματογνώμονες.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Folli Follie: Μετ’ εμποδίων ξεκίνησε η δίκη - Παρόντες οι Κουτσολιούτσοι στη διαδικασία