ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Σεπόλια: Ζητά ξανά συμπληρωματική κατάθεση η 12χρονη - Θα κατονομάσει 6-7 νέα πρόσωπα

Σεπόλια: Ζητά ξανά συμπληρωματική κατάθεση η 12χρονη - Θα κατονομάσει 6-7 νέα πρόσωπα
Φωτογραφία αρχείου / EUROKINISSI

Η δικηγόρος Αντωνία Λεγάκη, που εκπροσωπεί τη 12χρονη από τα Σεπόλια, κατέθεσε νέα αίτηση έτσι ώστε το ανήλικο κορίτσι να δώσει συμπληρωματική κατάθεση στην Ανακρίτρια.

Νέα αίτηση προκειμένου να καταθέσει συμπληρωματικά στην ανακρίτρια η 12χρονη από τον Κολωνό κατέθεσε η εκ των δικηγόρων της Αντωνία Λεγάκη.

Το αίτημα για νέα κατάθεση της ανήλικης, που έχει πέσει θύμα βιασμών και μαστροπείας, κατατέθηκε για δεύτερη φορά προκειμένου να υποδείξει στις αρχές νέα πρόσωπα που την κακοποίησαν σεξουαλικά. Αντίστοιχο αίτημα είχε κατατεθεί προ 10ημέρου από την έτερη δικηγόρο της μικρής, Ασπασία Ταραχοπούλου, το οποίο είχε απορριφθεί ως αόριστο.

Σύμφωνα με πληροφορίες στη νέα αίτηση, η ανήλικη κατονομάζει 6-7 νέα πρόσωπα που την κακοποίησαν.

Μάλιστα, η συνήγορος της Αντωνία Λεγάκη συσχετίζει αυτή την εξέλιξη με τις διαδοχικές απειλές και τις επιθέσεις που δέχεται η 12χρονη και τα αδέρφια της, το τελευταίο διάστημα. Σημειώνεται, ότι μετά την χθεσινή επίθεση με μαχαίρι στη 12χρονη, όπως καταγγέλλεται, η θεία της με την οποία διαμένει το παιδί στη Λευκάδα, υπέβαλλε στο τοπικό ΑΤ μήνυση κατά παντός υπευθύνου.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υποβληθεί αίτημα στην Εισαγγελία Ανηλίκων για φύλαξη του σπιτιού, που διαμένει το παιδί στη Λευκάδα.

Τι είπε για την επίθεση με μαχαίρι στη 12χρονη ο Απόστολος Λύτρας

Ο δικηγόρος της μητέρας της 12χρονης από τα Σεπόλια που έπεσε θύμα βιασμών, μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα», για την επίθεση με μαχαίρι που δέχθηκε το κορίτσι.

«Αρχικά μια πέτρα έσπασε την τζαμαρία του σπιτιού στο οποίο διαμένει, αλλά δεν δώσαμε σημασία και το θεωρήσαμε τυχαίο γεγονός. Λίγο αργότερα ο αδερφός της βγαίνοντας στο δρόμο είδε έναν άγνωστο να του κάνει νόημα με την χαρακτηριστική κίνηση να μη μιλήσει», είπε ο κ. Λύτρας.

«Το τελευταίο όμως ήταν ξεκάθαρο. Ένας άγνωστος πήγε κρατώντας μαχαίρι έξω από το δωμάτιο της με σκοπό να τον δει η μικρή και να τρομοκρατηθεί. Το κορίτσι αντέδρασε και πήγε να τον απωθήσει με συνέπεια εκείνος να αντιδράσει και να την τραυματίσει με το μαχαίρι στο χέρι», πρόσθεσε.

«Η 12χρονη έχει την αίσθηση πως όλα αυτά είναι μια ξεκάθαρη απειλή που σχετίζεται με την υπόθεση», είπε ο κ. Λύτρας. Ερωτηθείς για το πώς έχει γίνει η γνωστή η διεύθυνση του σπιτιού που μένει η 12χρονη, απάντησε πως δυστυχώς έχει αποκαλυφθεί και από επίσημα χείλη.

Στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», μίλησε αποκλειστικά και η γιαγιά της 12χρονης, καταγγέλλοντας πως η εγγονή της έπεσε θύμα απόπειρας απαγωγής. Τα στοιχεία του αυτοκινήτου δόθηκαν στην Αστυνομία, αλλά δεν έχει γίνει τίποτα, είπε η γιαγιά του κοριτσιού.

Σχετικές ειδήσεις