ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Λούτσα: Στη φυλακή οι δύο Τούρκοι για το μακελειό

Λούτσα: Στη φυλακή οι δύο Τούρκοι για το μακελειό

Λούτσα: Κατά τις απολογίες τους ο 32χρονος και ο 28χρονος αρνήθηκαν την εμπλοκή τους στην υπόθεση.

Στη φυλακή οδηγήθηκαν αργά το βράδυ οι δύο Τούρκοι κατηγορούμενοι για τη δολοφονική επίθεση σε βάρος έξι ομοεθνών τους στη Λούτσα.

Κατά τις απολογίες τους ο 32χρονος και ο 28χρονος αρνήθηκαν την εμπλοκή τους στην υπόθεση. Μάλιστα, 32χρονος, που εμφανίζεται και ως το κεντρικό διοργανωτής του σχεδίου δολοφονίας φέρεται να αποδέχεται ότι ήταν ο οδηγός του μπλε αυτοκινήτου με τις γερμανικές πινακίδες, αλλά αρνείται ότι δολοφόνησε τους ομοεθνείς του. Μάλιστα, φέρεται να προσκόμισε σειρά εγγράφων και να υποστήριξε ότι τα θύματα ήταν φίλοι του και δεν θα τους έβλαπτε. Ο 32χρονος φέρεται να επικαλείται μεταξύ άλλων και την έκθεση της Δ.Ε.Ε. περί μη εύρεσης πυρίτιδας στο σώμα ή τα ρούχα του 32χρονου Τούρκου.

Από την πλευρά του ο 28χρονος αρνείται ότι συμμετείχε στη δολοφονία και μάλιστα αρνείται ακόμη και την παρουσία του στο σημείο του εγκλήματος, υποστηρίζοντας πως δε γνωρίζει τα θύματα και την ημέρα και ώρα της δολοφονίας βρισκόταν αλλού. Όπως φέρεται να ανέφερε στις Αρχές, ο 32χρονος του ζήτησε να τον βοηθήσει σε μια δουλειά και του ζήτησε να κανονίσει τη συνάντηση ανάμεσα στους δράστες και τα θύματα, χωρίς να ξέρει ότι επρόκειτο να γίνει δολοφονία. Ωστόσο, ισχυρίστηκε ότι φοβήθηκε και αποχώρησε με τα πόδια και χρησιμοποιώντας μέσα μαζικής μεταφοράς.