ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Δίωξη για πλημμέλημα στον πορτιέρη - Στην Αθήνα το ηγετικό μέλος των Πυρήνων της Φωτιάς

Δίωξη για πλημμέλημα στον πορτιέρη - Στην Αθήνα το ηγετικό μέλος των Πυρήνων της Φωτιάς

Το πρώην ηγετικό στέλεχος της «Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς» οδηγείται και πάλι στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών λόγω αρμοδιότητας αυτής με το αδίκημα που αντιμετωπίζει να είναι επίσης πλημμεληματικής μορφής και να αφορά παράβαση του νόμου περί όπλων

Ξεχωριστούς δρόμους τράβηξαν οι 4 συλληφθέντες στο πλαίσιο της έρευνας για το οργανωμένο έγκλημα, με την εισαγγελία Πειραιά να ασκεί δίωξη για το πλημμέλημα της παράβασης του νόμου περί όπλων μόνο στον έναν από τους συλληφθέντες.

Πρόκειται για τον πορτιέρη γνωστού κλαμπ, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε η πλημμεληματικού χαρακτήρα δίωξη, ενώ την ίδια ώρα τα δυο μέλη της Μονάδας Υποβρύχιων Καταστροφών του Πολεμικού Ναυτικού παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα του ναυτοδικείου λόγω της ιδιότητάς τους.

Αντίστοιχα, το πρώην ηγετικό στέλεχος της «Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς», οδηγείται και πάλι στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών λόγω αρμοδιότητας αυτής με το αδίκημα που αντιμετωπίζει να είναι επίσης πλημμεληματικής μορφής και να αφορά παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες από τα έως τώρα στοιχεία της δικογραφίας κακουργηματική πράξη προκύπτει μόνο για τον ένα μέλος της Μονάδας Υποβρύχιων Καταστροφών του Πολεμικού Ναυτικού και συγκεκριμένα για το αδίκημα της κατοχής εκρηκτικών. Αρμόδια πηγή αναφέρει ότι από τα μέχρι τώρα στοιχεία δεν προκύπτει σύνδεση μεταξύ των τεσσάρων.

Σχετικές ειδήσεις