ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Αθωώθηκε δημοτικός υπάλληλος για αποπλάνηση ανήλικου

Αθωώθηκε δημοτικός υπάλληλος για αποπλάνηση ανήλικου

Αθώος κρίθηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών ένας 40χρονος δημοτικός υπάλληλος ο οποίος κατηγορούνταν για την αποπλάνηση της 11χρονης κόρης της πρώην συντρόφου του.

Η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης μετά από καταγγελία που έκανε στην αστυνομία τον Οκτώβριο του 2013 η 40χρονη μητέρα της ανήλικης κοπέλας κατά του συντρόφου της, και τη Δευτέρα (10/11) εκδικάστηκε από το αρμόδιο δικαστήριο, το οποίο κάνοντας δεκτούς τους αυτοτελείς ισχυρισμούς του συνηγόρου υπεράσπισης, έκρινε αθώο τον 40χρονο κατηγορούμενο.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο 40χρονος το χρονικό διάστημα από το καλοκαίρι έως τον Οκτώβριο του 2013 ενεργούσε ασελγείς πράξεις στο ανήλικο κορίτσι.

Ωστόσο τόσο από την ακροαματική διαδικασία όσο και από την δικογραφία δεν προέκυψαν στοιχεία επιβαρυντικά σε βάρος του 40χρονου, ο οποίος διά του συνηγόρου του κατά τη διάρκεια της δίκης επεσήμανε την αγάπη που έτρεφε στο πρόσωπο της πρώην συντρόφου του με την οποία διέμεναν μαζί περίπου 9 έτη.

Όλο αυτό το χρονικό διάστημα, είπε ο 40χρονος, στάθηκε περισσότερο από πατέρας για την μικρή ενώ επεσήμανε ότι ουδέποτε η συμπεριφορά του είχε προκαλέσει σχόλια στον κοινωνικό του περίγυρο αλλά αντίθετα έχαιρε σεβασμού, εκτίμησης και αγάπης από το σύνολο των κατοίκων της περιοχής.

Ο ίδιος αναφέρθηκε και στην έκθεση της κοινωνικής λειτουργού βάση της οποίας οι σχέσεις του 40χρονου με την ανήλικη περιγράφονται από όλους πολύ καλές.

Τελικά το δικαστήριο απάλλαξε από κάθε κατηγορία τον 40χρονο κρίνοντάς τον αθώο.

Πηγή: rodiaki.gr

Σχετικές ειδήσεις