ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Αρνείται τις κατηγορίες ο πρώην βουλευτής της ΝΔ

Αρνείται τις κατηγορίες ο πρώην βουλευτής της ΝΔ

Κάθε σχέση με την υπόθεση των πλαστών διαθηκών και της εξαπάτησης ηλικιωμένων ευπόρων για την οποία καταζητείται βάσει εντάλματος σύλληψης αρνείται ο πρώην βουλευτής της ΝΔ από το 1989-1993 δια του συνηγόρου του Αλέξη Κούγια.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση από το γραφείο του κ. Κούγια:

«Το δικηγορικό μας γραφείο ανέλαβε την υπεράσπιση του πρώην βουλευτού του ελληνικού κοινοβουλίου και διακεκριμένου δικηγόρου, επί σειρά ετών. Ο εντολέας μας αρνείται κάθε συμμετοχή σε οποιαδήποτε αξιόποινη πράξη, η οποία του αποδίδεται μέσω των δημοσιευμάτων, τα οποία τον εμπλέκουν χαρακτηρίζοντάς τον, μάλιστα, ως εγκέφαλο των εγκλημάτων, τα οποία φέρονται ότι διέπραξαν τα πρόσωπα, τα οποία έχουν συλληφθεί, και φέρονται ότι αποτελούν μέλη μιας εγκληματικής ομάδας, η οποία έχει διαπράξει ανθρωποκτονίες και άλλες αξιόποινες πράξεις. Ο εντολέας μας μάς έδωσε εντολή να συνεργαστούμε με τις δικαστικές και ανακριτικές αρχές για την πλήρη διαλεύκανση της υποθέσεως και σε επόμενη ανακοίνωσή μας θα διατυπώσουμε πώς και πότε θα γίνει αυτό.

Το δικηγορικό μας γραφείο παρακαλεί όλους όσους προέβησαν σε δημοσιεύματα, με τα οποία θεωρείται δεδομένη η συμμετοχή του στις εγκληματικές πράξεις, οι οποίες διερευνώνται αυτή τη στιγμή από τις ανακριτικές και εισαγγελικές αρχές, να δημοσιοποιήσουν αμέσως αυτή την τοποθέτησή του σεβόμενοι το τεκμήριο της αθωότητας του».

Σημειώνεται ότι για την υπόθεση έχουν συλληφθεί μέχρι στιγμής επτά άτομα.

Σχετικές ειδήσεις