ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Στον εισαγγελέα Γεωργιάδης και Μηταράκης

Στον εισαγγελέα Γεωργιάδης και Μηταράκης

Στον εισαγγελέα Εφετών, Παναγιώτη Παναγιωτόπουλο προσήλθαν αυτοβούλως ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης και ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Νότης Μηταράκης προκειμένου να καταθέσουν στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης που διενεργείται για τα περί ενδεχόμενης δωροδοκίας βουλευτών ενόψει της προεδρικής εκλογής.

Η υπόθεση διερευνάται εκ νέου με αφορμή τις πρόσφατες καταγγελίες της βουλευτού των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Σταυρούλας Ξουλίδου, για απόπειρα εξαγοράς της ενόψει της προεδρικής εκλογής από "γαλάζιο στέλεχος".

Οι δύο προσήλθαν αυτοβούλως στον εισαγγελέα έπειτα και από τις αναφορές του πρόεδρου των ΑΝ.ΕΛ Πάνου Καμμένου ότι αμφότεροι είχαν διαδραματίσει συγκεκριμένο ρόλο κατά την επιχείριση προσέγγισης, μέσω Facebook, της κ. Ξουλίδου από τον "Γ. Σούκουρη", προκειμένου να τη "λαδώσει" με 3 εκατ. ευρώ ώστε να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Δεν αποκλείεται ωστόσο, Γεωργιάδης και Μηταράκης να καταθέσουν μηνύσεις εναντίον τόσο της κ. Ξουλίδου, όσο και του κ. Καμμένου για την εμπλοκή των ονομάτων τους στην υπόθεση, χωρίς κανένα στοιχεία, όπως ισχυρίζονται.

Σχετικές ειδήσεις