ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Σήμερα εκτός απροόπτου το πόρισμα για την υπόθεση Χαϊκάλη

Σήμερα εκτός απροόπτου το πόρισμα για την υπόθεση Χαϊκάλη

Εντός της ημέρας (22/12/2014) αναμένεται να κλείσει, εκτός απροόπτου, η έρευνα για την υπόθεση Χαϊκάλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τις εισαγγελικές αρχές, θα υποβληθεί πορισματική έκθεση από τον εισαγγελέα, Παναγιώτη Παναγιωτόπουλο στον προϊστάμενό του, Ισίδωρο Ντογιάκο.

Με αυτή την εξέλιξη φαίνεται ότι οι Αρχές, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν καταλήξει στο αν έχει διαπραχθεί το αδίκημα της απόπειρας δωροδοκίας του Παύλου Χαϊκάλη και δεν θα προχωρήσουν σε καμία άλλη κίνηση.

Διαβάστε εδώ τι κατέθεσε ο Παύλος Χαϊκάλης

Ως προς το αίτημα για άρση τηλεφωνικού απορρήτου, κύκλοι της εισαγγελίας, τόνιζαν ότι δεν κρίνεται αναγκαίο να ικανοποιηθεί, καθώς αντικείμενο της έρευνας δεν είναι – για την ώρα – εάν ειδοποιήθηκε ή όχι ο Αποστολόπουλος να μην πάει στο ραντεβού – παγίδα με τον Παύλο Χαϊκάλη.

Αντικείμενο, όπως τονίζουν, είναι – σε πρώτη φάση - να διαπιστωθεί αν υπήρξε απόπειρα δωροδοκίας, όπως καταγγέλλεται.

Εισαγγελικές πηγές διαψεύδουν τους ισχυρισμούς Χαϊκάλη

Τέλος, όσον αφορά στη νομιμότητα του υλικού, η εισαγγελία διέψευσε ότι στην περίπτωση της Σταυρούλας Ξουλίδου είχε μιλήσει περί νομιμότητας καταγραφής του Γ. Σούκουρα, υποστηρίζοντας ότι ποτέ δεν ειπώθηκε στη συζήτηση μεταξύ της δικηγόρου της κυρίας Ξουλίδου και του εισαγγελέα Παναγιωτόπουλου ότι το υλικό αυτό θα είναι νόμιμο.

Διαβάστε εδώ τι κατέθεσε ο Πάνος Καμμένος

Υπενθυμίζεται ότι το μεσημέρι της Κυριακής ολοκληρώθηκε και η συμπληρωματική κατάθεση του προέδρου των ΑΝΕΛ, Πάνου Καμμένου.

Ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο twitter @newsbombgr

Κάντε like και ακολουθήστε μας στο facebook.com/newsbombgr