ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Στο εδώλιο πατριός και μητέρα κατηγορούμενοι για βιασμό της ανήλικης κόρης τους

Στο εδώλιο πατριός και μητέρα κατηγορούμενοι για βιασμό της ανήλικης κόρης τους

Η δεκαοχτάχρονη σήμερα κοπέλα, είχε καταγγείλει τους δύο κατηγορούμενους ότι τη βίαζαν συστηματικά από την ηλικία των 14 ετών.

Ο 51χρονος πατριός και η 40χρονη σύζυγός του θα καθίσουν σήμερα στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Κω.

Ο άντρας κατηγορείται σε βαθμό κακουργήματος για βιασμό κατ' εξακολούθηση, αποπλάνηση παιδιού που έχει σημπληρώσει τα 12 έτη αλλά όχι τα 14 έτη κατ' εξακολούθηση και κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια που ο παθών δεν έχει συμπληρώσει τα 14 έτη κατ' εξακολούθηση και από πρόσωπο που συνοικεί με τον ανήλικο.

Η μητέρα της κοπέλας, κατηγορείται επίσης σε βαθμό κακουργήματος για ηθική αυτουργία σε όλα τα παραπάνω αδικήματα.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες της κοπέλας, ο πατριός της είχε επί τέσσερα χρόνια σχεδόν καθημερινές σεξουαλικές επαφές μαζί της ενώ η μητέρα της την τιμωρούσε αφήνοντάς την ακόμα και νηστική όταν εκείνη αρνούνταν να κάνει όσα της ζητούσε ο σύζυγός της.

Μάλιστα η μητέρα της φέρεται να την απειλούσε ότι αν τους κατήγγειλε δεν θα την πίστευε κανείς ενώ η κοπέλα υποστηρίζει ότι ο πατριός της την απείλησε ότι θα την σκότωνε αν τολμούσε να πάει με άλλον άντρα.

Μετά την ενηλικίωσή του, το κορίτσι αποφάσισε να τους καταγγείλει και παρά το ότι πατριός και μητέρα αρνήθηκαν τα πάντα ενώπιον του ανακριτή, υποστηρίζοντας ότι όλα ήταν φαντασιώσεις της κόρης τους, η υπόθεση οδηγήθηκε στη δικαιοσύνη.

Πηγή: rodiaki.gr

Σχετικές ειδήσεις