ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Προφυλακίστηκε ο 40χρονος παιδεραστής

Προφυλακίστηκε ο 40χρονος παιδεραστής

Ενώπιον της 10ης τακτικής ανακρίτριας απολογήθηκε ο 40χρονος, που συνελήφθη στο Περιστέρι για σοβαρή υπόθεση παιδοφιλίας και αποπλάνησης ανηλίκων.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο 40χρονος προφυλακίστηκε και είναι αντιμέτωπος με κακουργηματικές και πλημμεληματικού βαθμού πράξεις, που αφορούν τα αδικήματα του βιασμού, αποπλάνησης ανηλίκου, απόπειρας αποπλάνησης ανηλίκου και απόπειρας προσέλκυσης ανηλίκου.

Οι αστυνομικοί της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος εξετάζουν το ενδεχόμενο ο 40χρονος παιδόφιλος, ο οποίος συνελήφθη στον Κορυδαλλό την στιγμή που επιβίβαζε ένα 13χρονο αγόρι στο φορτηγάκι της φρίκης με σκοπό να το αποπλανήσει, να έχει επιτεθεί και σε άλλα παιδιά.

Στο βαν είχε βάλει ένα στρώμα, κουβέρτες, μαξιλάρια, ζαχαρωτά, καραμέλες και σοκολάτες, έτσι ώστε να παγιδεύει τα ανήλικα θύματα του. Όπως λένε οι αστυνομικοί, ο 40χρονος συνομιλούσε στο Facebook με περισσότερα από 300 παιδιά, κυρίως αγόρια στα οποία παρουσιαζόταν σαν ανήλικος με στόχο να κλείσει ραντεβού μαζί τους και στη συνέχεια να τα βιάσει.

Σχετικές ειδήσεις