ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Υπόθεση Ξηρού: Απολογούνται σήμερα η Αγγελική και ο «Ιάσονας»

Υπόθεση Ξηρού: Απολογούνται σήμερα η Αγγελική και ο «Ιάσονας»

Ενώπιον του ανακριτή Ευτύχιο Νικολόπουλο αναμένεται να βρεθεί σήμερα η συνεργός του Χριστόδουλου Ξηρού, Αγγελική Σπυροπούλου, η οποία συνελήφθη τη Δευτέρα (02/03) στη Σαλαμίνα.

Παράλληλα εξηγήσεις στον ανακριτή δίνει σήμερα και ο 39χρονος «Ιάσονας», ο οποίος φέρεται ως εκ των βασικών συνεργών του Χριστόδουλου Ξηρού.
Υπενθυμίζεται ότι η 22χρονη φοιτήτρια βρίσκεται αντιμέτωπη με κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα που αφορούν στη συμμετοχή της σε τρομοκρατική οργάνωση.

Η Αγγελική Σπυροπούλου συνελήφθη βάση εντάλματος που εξέδωσε ο ανακριτής και ήταν καταζητούμενη για τις αρχές ως συνεργός του Χριστόδουλου Ξηρού και των φυλακισμένων μελών της οργάνωσης «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς». Κρύβονταν στο σπίτι της 60χρονης μητέρας του Γεράσιμου και Χρήστου Τσάκαλου, οι οποίοι εκτίουν πολυετή κάθειρξη στον Κορυδαλλό για συμμετοχή στην οργάνωση Συνομωσία των Πυρήνων της Φωτιάς.

Ο «Ιάσονας»

Απολογία στον ανακριτή δίνει σήμερα και ο 39χρονος «Ιάσονας», ο οποίος φέρεται ως στενός συνεργάτης του Χριστόδουλου Ξηρού και γενετικό υλικό του εντοπίστηκε σε εμπρηστικούς μηχανισμούς. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 39χρονος αρνείται τις κατηγορίες.

Σχετικές ειδήσεις