ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Να μπει τέλος στη «δικαιοσύνη» του Χριστοφοράκου και του Παπακωνσταντίνου!

Να μπει τέλος στη «δικαιοσύνη» του Χριστοφοράκου και του Παπακωνσταντίνου!

Τι έχει απομείνει σε αυτή την έρμη χώρα; Η ελπίδα για την απονομή δικαιοσύνης, έναντι εκείνων που αποδεδειγμένα «εγκλημάτησαν» κατά της πατρίδας, απέκρυψαν πολύτιμα στοιχεία, άδειασαν δημόσια ταμεία, δωροδόκησαν, λεηλάτησαν και ξεπούλησαν κρατική περιουσία σε εγχώρια και ξένα συμφέροντα…

ΠΟΙΟΙ ΣΥΝΤΟΝΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ «ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ» ΟΣΩΝ ΕΧΟΥΝ «ΚΑΘΑΡΗ ΦΩΝΗ» ΚΑΙ ΤΑΧΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ;

Τι επιθυμούν και απαιτούν διακαώς οι πολίτες αυτής της χώρας; Να παταχθεί η διαφθορά και η διαπλοκή όσο ψηλά και αν έχει απλώσει τα πλοκάμια της, να μπει ένα τέλος στην ατιμωρησία που και επί νέας κυβέρνησης, φαίνεται ότι καλά κρατεί…

Δεν έχει περάσει καιρός, άλλωστε, από την προκλητική «αθώωση» του Γιώργου Παπακωνσταντίνου δια της… ποινής – χάδι του ενός έτους με αναστολή, για το αδίκημα (πλημμέλημα όπως μετετράπη από κακούργημα) της νόθευσης της λίστας Λαγκάρντ.

Θα μείνουν, όμως, οι Έλληνες και πάλι με την επιθυμία;

Αν δεχτούμε τα όσα συνεχίζει καθημερινά να εξαγγέλλει ο Αλέξης Τσίπρας και οι συνεργάτες του, υπάρχει φως στο σκοτεινό τούνελ…

Αν όμως κοιτάξουμε κατάματα την πραγματικότητα, το φως εξακολουθεί να αγνοείται…

Βλέπετε, ο Παπακωνσταντίνου φεύγει σαν… κύριος από το Ειδικό Δικαστήριο, ο Χριστοφοράκος εξακολουθεί να κάνει τον… τουρίστα στη Γερμανία, ο Σημίτης, ο Γιώργος Παπανδρέου, ο Γιάννος Παπαντωνίου, η Βάσω Παπανδρέου, ο Βαγγέλης Βενιζέλος και άλλα κορυφαία πολιτικά στελέχη – μέλη του ΚΥΣΕΑ και μη, ακόμα… καλούνται για να δώσουν εξηγήσεις για το πάρτι των εξοπλιστικών. Οι «εθνικοί εργολάβοι» συνεχίζουν το… έργο τους, οι διαπλεκόμενοι εκδότες αναζητούν απεγνωσμένα τρόπους για να λάβουν νέα θαλασσοδάνεια… διάσωσης των χρεοκοπημένων καναλιών και εφημερίδων τους…

Σαν να μην πέρασε μια μέρα;

Θα το διαπιστώσουμε λίαν συντόμως, αφού στην ουσία, η νέα κυβέρνηση δεν έχει ακόμα αναλάβει δράση, σε επίπεδο ουσιαστικών και αποτελεσματικών παρεμβάσεων. Των παρεμβάσεων εκείνων που τις περιμένει καρτερικά ο ελληνικός λαός, τις έχει υποσχεθεί ο Αλέξης Τσίπρας και που στην έναρξη και μόνο της υλοποίησής τους, θα προσφέρουν στον ΣΥΡΙΖΑ ηγεμονικά ποσοστά παντοκρατορίας, ικανά να αντιμετωπίσει μια για πάντα το βρώμικο πόλεμο που ήδη έχει ξεκινήσει το μιντιακό και απόλυτα διαπλεκόμενο με επιχειρηματικά και άλλα πολιτικά συμφέροντα, κατεστημένο.

Αυτός ο «πόλεμος» έχει όμως και μια δεύτερη διάσταση. Τη διάσταση της επιχείρησης… «εξουδετέρωσης» και επιβολής «σιγής» μέσα από… υπόγειες διαδρομές, των «καθαρών φωνών», των πολέμιων της διαπλοκής, των επιχειρηματιών και παραγόντων του αθλητισμού που επιμένουν ελληνικά και αντιμνημονιακά.

Αυτοί που κινούν ακόμα τα νήματα στην «πλάτη» της νέας κυβέρνησης, εκείνοι που επιλέγουν εν αγνοία του Αλέξη Τσίπρα και δίνουν εντολές, ώστε να εκπροσωπηθεί το ελληνικό δημόσιο στο ΣτΕ και να ταχθεί υπέρ των συμφερόντων της Siemens, στέλνουν… μνημονιακά μηνύματα πως θα συνεχίσουν να πολεμούν όποιον τους «κάθεται» στο λαρύγγι και τους χαλάει τις «δουλειές».

Σε οικονομικό, επιχειρηματικό και αθλητικό επίπεδο…

Η τελευταία απόφαση του αθλητικού δικαστή του ΕΣΑΚΕ, με την οποία τιμωρήθηκε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με το πρωτοφανές και εξωπραγματικό πρόστιμο των 50.000 ευρώ για μια… ανακοίνωσή της, κινείται προς την κατεύθυνση που υποχρεώνει όσους επιθυμούν να δράσουν αποτελεσματικά, για να μπει ένα τέλος στην επιχείρηση «εξόντωσης» των πρασίνων, να το πράξουν τώρα.

Δεν θεωρείται παρέμβαση στο έργο της… ανεξάρτητης δικαιοσύνης!

Διότι δεν μπορεί να θεωρηθεί… απονομή Δικαιοσύνης από έναν «δικαστή» η επιβολή προστίμου 50.000 ευρώ για μια ανακοίνωση και… 800 ευρώ για τη ρήψη αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο που θα μπορούσε από αυτά να χαθεί ακόμα και ανθρώπινη ζωή…

Αυτές είναι οι χρόνιες παθογένειες του συστήματος της διαπλοκής που λυμαίνονται και το χώρο του αθλητισμού, στην προκειμένη περίπτωση του μπάσκετ. Παθογένειες που καλείται να καταπολεμήσει η νέα κυβέρνηση, ακριβώς με την ίδια αποφασιστικότητα που θα το πράξει και στον τομέα της κρατικής, δικαστικής και… επιχειρηματικής «εξουσίας».

Η πολιτική βούληση είναι σαφές ότι υπάρχει. Απαιτείται, πλέον, η άμεση εφαρμογή της για να σταματήσει η άνευ προηγουμένου πρόκληση της κοινής γνώμης.

Αθώος ο Παπακωνσταντίνου για τη Λίστα Λαγκάρντ χωρίς να πληρώσει ούτε ένα ευρώ, πρόστιμο 50.000 ευρώ στον Παναθηναϊκό για μια ανακοίνωση που εξέδωσε…

Διαβάστε την ανακοίνωση και βγάλτε τα συμπεράσματά σας… Κάθε μία από τις 333 λέξεις της «τιμολογήθηκε» από την ανεξάρτητη αθλητική δικαιοσύνη προς 150 ευρώ…

«Tο θέατρο του παραλόγου εξακολουθεί αλλά ως ΚΑΕ Παναθηναϊκός δηλώνουμε απερίφραστα ότι αρνούμαστε να παρουσιαστούμε δειλοί, μοιραίοι και άβουλοι αντάμα που θα προσμένουμε ίσως… κάποιο θαύμα!

Την ίδια στιγμή που η διαδικασία εξόντωσης και οικονομικής αιμορραγίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και του Δημήτρη Γιαννακόπουλου καλά κρατούν, η ιδιοκτησία της ΚΑΕ Ολυμπιακός εξακολουθεί να απολαμβάνει πρωτοφανή προνόμια προστασίας και ατιμωρησίας από τις αρμόδιες Αρχές.

Το τελευταίο επεισόδιο αυτής της φαρσοκωμωδίας διαδραματίστηκε το τελευταίο 24ωρο… Ο εκ των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργος Αγγελόπουλος, κατόπιν της προκλητικής αδιαφορίας που είχε επιδείξει στην απόφαση του ΜΔΟ του ΕΣΑΚΕ την 18η Νοεμβρίου του 2014 που τον καλούσε να ανακαλέσει τις δημόσιες δυσμενείς κρίσεις του της 1η Οκτωβρίου 2014, κλήθηκε εκ νέου προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για τη μη συμμόρφωσή του στην απόφαση.

Την Τρίτη 23/12/2014 ο Γιώργος Αγγελόπουλος φέρεται να ανακάλεσε στον Αθλητικό Δικαστή τα όσα είχε πει με αποτέλεσμα να απαλλαγεί όπως ενημερωθήκαμε από την απόφαση του ΜΔΟ του ΕΣΑΚΕ της 24ης Δεκεμβρίου του 2014.

Για εμάς δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ ανάκληση! Πουθενά δεν διαβάσαμε ή ακούσαμε δήλωση ανάκλησης ενώ παράλληλα η ΚΑΕ Ολυμπιακός (ανεπίσημα βέβαια) διαψεύδει διαρκώς ότι συνέβη κάτι τέτοιο στον Αθλητικό Δικαστή. Αυτό είναι εμφανές στον σημερινό Τύπο όπως και στα ηλεκτρονικά ΜΜΕ.

Τα όσα απαράδεκτα και συκοφαντικά είχαν ειπωθεί μπροστά σε πλήθος δημοσιογράφων, καμερών και εκατομμυρίων τηλεθεατών και ακροατών την 1η Οκτωβρίου 2014 ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να ανακληθούν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ουδέποτε αποδέχθηκε ότι έγινε ανάκληση, ουδέποτε γνωστοποίησε ότι υπήρξε ανάκληση κι αυτό δεν μπορεί να το αγνοήσει κανείς. Με την διαμορφωθείσα κατάσταση παραχωρείται ακόμη περισσότερο «έδαφος» στους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός ώστε να εξακολουθήσουν τις προσβολές, τις συκοφαντίες και τα ψεύδη, δυναμιτίζοντας διαρκώς το κλίμα. Γιατί να μην το κάνουν από τη στιγμή που απολαμβάνουν μοναδικών προνομίων προστασίας και ατιμωρησίας;

Απαιτούμε άμεσα από το ΜΔΟ του ΕΣΑΚΕ αλλά και τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός να πράξουν τα δέοντα και να υπάρξει δημόσια δήλωση ανάκλησης από τον Γιώργο Αγγελόπουλο.
Μέχρι να συμβεί αυτό, το θέμα για εμάς δεν θα έχει κλείσει».

Σχετικές ειδήσεις