ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Ρόδος: Βιασμός ή όχι; Η δικαιοσύνη θα αποφασίσει

Ρόδος: Βιασμός ή όχι; Η δικαιοσύνη θα αποφασίσει

Στην τακτική ανακρίτρια Ρόδου οδηγείται σήμερα Τετάρτη (03/06) ένας 24χρονος Νορβηγός που κατηγορείται ότι βίασε μια Σουηδέζα, σε ξενοδοχείο της πρωτεύουσας του νησιού.

Το πρωί της Δευτέρας (01/06) ειδοποιήθηκε η Ασφάλεια Ρόδου ότι σε ξενοδοχείο της πόλης έχει ακινητοποιηθεί ένας αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου υπήρξε κατηγορία για βιασμό.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Δημοκρατική», το θύμα, μια 25χρονη Σουηδέζα η οποία εργάζεται σε μπαρ ξενοδοχείου του νησιού, κατήγγειλε ότι ενώ επέστρεφε στο ξενοδοχείο όπου μένει, διαπίστωσε ότι την ακολουθούσε ο Νορβηγός φορώντας εσώρουχο, κάλτσες και κρατώντας μια μπλούζα.

Ζήτησε βοήθεια από τη συγκάτοικό της για να τον απομακρύνει από το ξενοδοχείο αλλά καθώς εκείνη δεν ανταποκρίθηκε, ζήτησε μόνη της από τον 24χρονο να φύγει, σπρώχνοντάς τον.

Εκείνος, σύμφωνα με την καταγγελία, την άρπαξε από το χέρι, την έσυρε στην τουαλέτα, την έγδυσε και τη βίασε.

Η κοπέλα κατάφερε να ξεφύγει και βρήκε καταφύγιο στο δωμάτιό της, αφού του άρπαξε την μπλούζα που κρατούσε.

Εκείνος την ακολούθησε στο δωμάτιο κι άρχισε να χτυπά την πόρτα φωνάζοντας. Τελικά η 25χρονη ειδοποίησε έναν φίλο της που έφτασε στο ξενοδοχείο και ακινητοποίησε τον φερόμενο ως δράστη έως ότου φτάσει η αστυνομία.

Τι υποστηρίζει ο φερόμενος ως δράστης

Από την πλευρά του, ο 24χρονος κατέθεσε ότι το ξημέρωμα της Δευτέρας, όντας πολύ μεθυσμένος και καθώς επέστρεφε στο δωμάτιό του, μια άγνωστη σε αυτόν κοπέλα τον έπιασε αγκαζέ, τον οδήγησε στο ξενοδοχείο της και στην τουαλέτα όπου και είχαν ερωτική επαφή με τη θέλησή της.

Επειδή δεν μπορούσε να ολοκληρώσει την πράξη λόγω της μέθης του, η κοπέλα τον αποχαιρέτησε και ανέβηκε στο δωμάτιό της.

Όμως εκείνος, όπως υποστηρίζει, επειδή δεν ήξερε πώς να επιστρέψει στο ξενοδοχείο του, την ακολούθησε στο δωμάτιό της κι άρχισε να χτυπά την πόρτα για να μπει μέσα. Τότε ήταν που έφτασε ο φίλος της και τον ακινητοποίησε.

Σχετικές ειδήσεις