ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Φίλος Παύλου Φύσσα: Ο Ρουπακιάς ήθελε να χτυπήσει τη μηριαία αρτηρία

Φίλος Παύλου Φύσσα: Ο Ρουπακιάς ήθελε να χτυπήσει τη μηριαία αρτηρία

Συνεχίζεται σήμερα Τρίτη (13/10) η εκδίκαση της υπόθεσης της Χρυσής Αυγής στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα των φυλακών Κορυδαλλού, με την εξέταση του μάρτυρα κατηγορητηρίου Παύλου Σεϊρλή.

Δεύτερη ημέρα σήμερα, που καταθέτει στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής, ο Παύλος Σεϊρλής, φίλος του Παύλου Φύσσα και αυτόπτης μάρτυρας των όσων συνέβησαν το μοιραίο βράδυ της 17ης Σεπτεμβρίου του 2013.

Την αξιοπιστία του μάρτυρα αμφισβήτησε κατά την υποβολή ερωτήσεών του, ο συνήγορος του Γιώργου Ρουπακιά, Γιώργος Ρουμπέκας.

Ο κ. Ρουμπέκας υπέβαλε πολλές ερωτήσεις για το αν ο Φύσσας κάπνιζε πολύ και αν το επίμαχο βράδυ είχε πιεί πολύ. Ο Παύλος Σεϊρλής απάντησε πως ο φίλος του ήταν νηφαλιος εκείνο το βράδυ. Ο συνήγορος ρώτησε επίσης πως εξηγεί ο μάρτυρας τη μαχαιριά στον μηρό του θύματος αφού «λέτε τον Ρουπακια επαγγελματία δολοφόνο;».

«Εξηγείται, υπάρχει εξήγηση. Ήθελε να χτυπήσει τη μηριαία αρτηρία» απάντησε ο Παύλος Σεϊρλής.

Με την έναρξη της διαδικασίας, η Πολιτική Αγωγή δήλωσε στο δικαστήριο πως με την απόρριψη του αιτήματος για προβολή βίντεο από τη δικογραφία κατά την εξέταση των μαρτυρων, όπως και αυτού για μαγνητοφωνηση των πρακτικών, «εμποδίζεται η βαθύτερη και αποτελεσματικότερη έρευνα του δικαστηρίου προς απόδειξη της πραγματικής αλήθειας».

Οι συνήγοροι των θυμάτων έκαναν επίσης λόγο για περιορισμό της συνταγματικά κατοχυρωμένης δημοσιότητας της δίκης.

Σχετικές ειδήσεις