ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Δίκη Χ.Α.: Και δεύτερος μάρτυρας «δεν θυμάται» κρίσιμα σημεία της υπόθεσης

Δίκη Χ.Α.: Και δεύτερος μάρτυρας «δεν θυμάται» κρίσιμα σημεία της υπόθεσης

Μετά τον Δημοσθένη Δημητράκο, ο οποίος απάντησε σε πολλές από της ερωτήσεις που του τέθηκαν ότι «δεν γνωρίζει» ή «δεν θυμάται», τον ίδιο... δρόμο ακολούθησε και ο αδερφός του, που κατέθεσε επίσης σαν μάρτυρας στη σημερινή διαδικασία.

Η Εισαγγελέας στη δίκη της Χρυσής Αυγής, ρώτησε σήμερα Πέμπτη (19/11) τον ιδιοκτήτη της καφετέριας «Κοράλλι», Παναγιώτη Δημητράκο αν έχει απειληθεί.

«Σας έχει απειλήσει κάποιος; Φοβόσαστε;» ρώτησε η Εισαγγελέας τον μάρτυρα, ο οποίος αντίστοιχα με τον αδελφό του, σε πολλές ερωτήσεις «δεν θυμόταν» γεγονότα που προηγήθηκαν της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα.

Ο Παναγιώτης Δημητράκος κατέθεσε στο δικαστήριο τα ίδια περιστατικά που ανέφερε νωρίτερα και ο αδελφός του, ενώ από Έδρας του επισημάνθηκαν διαφοροποιήσεις σε όσα υποστήριξε σήμερα σε σχέση με προηγούμενες καταθέσεις του.

Όπως ανέφερε ο μάρτυρας, το επίμαχο βράδυ μετά το τέλος του ποδοσφαιρικού αγώνα, ο αδελφός του τον ενημέρωσε για «κάποια παρεξήγηση» με «κάτι μαυροντυμένους» και κάποια «ένταση»,τονίζοντας πως ο ίδιος δεν βγήκε καθόλου από το μαγαζί.

Πρόεδρος: Σας είπε ο αδελφός σας ότι είχαν μαζευτεί κάποιοι μαυροντυμένοι στην Παύλου Μελλά;

Μάρτυρας: Όχι. Δεν Θυμάμαι κάτι τέτοιο.

Σχετικές ειδήσεις