ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Συζυγοκτόνος της Χαλκιδικής: Θέλω να ζητήσω δημόσια συγγνώμη

Συζυγοκτόνος της Χαλκιδικής: Θέλω να ζητήσω δημόσια συγγνώμη

Νέα σαρανταοκτάωρη προθεσμία για να απολογηθεί πήρε σήμερα Τετάρτη(27/01) ο συζυγοκτόνος της Νέας Ορμυλίας που εμφανίζεται τώρα μετανιωμένος κιέτοιμος να ζητήσει δημόσια συγγνώμη για τη στυγερή δολοφονία της Λέλας Μαυρομάτη και την απαγωγή του μικρού Φοίβου.

Σιδηροδέσμιος έφτασε λίγο μετά τις 11 το πρωί στο δικαστικό μέγαρο της Χαλκιδικής, προκειμένου να απολογηθεί στον ανακριτή, ο 35χρονος Κλοντ Λέσι που κατηγορείται για τη δολοφονία της συζύγου του και την απαγωγή του γιου του.

Ο Κλοντ Λέσι, μέσω του δικηγόρου του, ζήτησε και πήρε νέα προσθεσμία και θα επιστρέψει στον ανακριτή την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου.

Αμέσως μετά επέστρεψε στην Ασφάλεια Πολυγύρου όπου και κρατείται μόνος του σε ένα κελί.

Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο 35χρονος δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους που συγκεντρώθηκαν στα δικαστήρια.

Αντίθετα, ο συνήγορός του -δικηγόρος Θεσσαλονίκης- δήλωσε ότι ο εντολέας του εμφανίζεται μετανιωμένος για τις πράξεις του και προτίθεται να ζητήσει δημόσια συγγνώμη.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Δευτέρα ο κατηγορούμενος εμφανίστηκε στον ανακριτή χωρίς δικηγόρο και κατόπιν οι δικαστικές Αρχές έλαβαν μέριμνα ώστε να υπάρξει αυτεπάγγελτος διορισμός συνηγόρου. Στη συνέχεια την υπεράσπισή του ανέλαβε άλλος δικηγόρος.

Εκτός από την πράξη της ανθρωποκτονίας, ο Αλβανός κρατούμενος αντιμετωπίζει την κατηγορία της έκθεσης ανήλικου σε κίνδυνο, για την απαγωγή του γιου του με τον οποίο εξαφανίστηκε επί 18 ημέρες μέχρις ότου εντοπίστηκε, την περασμένη Κυριακή και συνελήφθη.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο 4χρονος Φοίβος αναμένεται εντός της ημέρας να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο του Πολυγύρου, όπου νοσηλεύεται τα τελευταία 24ωρα.

Δείτε εδώ όλο το χρονικό της υπόθεσης που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο

Σχετικές ειδήσεις