ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Προσφυγή κατά του προστίμου που πλήρωσε κατέθεσε ο Παπασταύρου

Προσφυγή κατά του προστίμου που πλήρωσε κατέθεσε ο Παπασταύρου

Προσφυγή κατά του προστίμου που του επιβλήθηκε και πλήρωσε για την εμπλοκή του στη λίστα Λαγκάρντ κατέθεσε ο Σταύρος Παπασταύρου.

Επίσης ο ίδιος κατέθεσε μήνυση για πρωτοσέλιδο δημοσίευμα που τον ενέπλεκε με την λίστα Ρηνανίας.

Ο Σταύρος Παπασταύρου προσκόμισε μάλιστα απαντητική επιστολή του οικονομικού εισαγγελέα, σύμφωνα με την οποία «από την μέχρι στιγμής έρευνα της επονομαζόμενης λίστας Βεστφαλίας- Ρηνανίας, δεν ταυτοποιήθηκε πρόσωπο με τα στοιχεία Σταύρος Παπασταύρου».

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Σταύρου Παπασταύρου:

«Κατέθεσα σήμερα μήνυση κατά της εφημερίδας "Kontranews" και των υπευθύνων της για συκοφαντική δυσφήμιση και εξύβριση για το άθλιο και ψευδές Κυριακάτικο (21.2.2016) πρωτοσέλιδο δημοσίευμα με τον υβριστικό τίτλο "Λίσταρχος ο Παπασταύρου" και τη "συγκλονιστική αποκάλυψη" ότι το όνομά μου είναι και στη λίστα Ρηνανίας-Βεστφαλίας (λίσταΜπόργιανς). Αντί άλλης αναφοράς, δίνω στη δημοσιότητα απάντηση από τον αποκλειστικά και κατεξοχήν αρμόδιο Δημόσιο φορέα, Εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος σε σχετικό νόμιμο αίτημά μου (22.2.2016), που επιβεβαιώνει ότι δεν περιλαμβάνομαι στη σχετική λίστα. Με την απάντηση αυτή αποδεικνύεται πανηγυρικά η αναλήθεια του δημοσιεύματος.

Συγχρόνως, χθες κατέθεσα προσφυγή για την ακύρωση του άδικου προστίμου που επιβλήθηκε σε μένα και τη μητέρα μου για τη λίστα Λαγκάρντ με βάση ένα κατασκευασμένο, αγνώστου προέλευσης και ταυτότητας, αρχείο excel.

Καταλαβαίνω ότι η οργανωμένη συκοφαντία σε βάρος μου, η λάσπη και η προσπάθεια εξόντωσης δεν θα σταματήσουν εδώ. Περιμένω το επόμενο ασύμμετρο χτύπημα. Η υπέρβαση όμως κάθε ορίου στην επινόηση άλλοτε στοιχείων, άλλοτε γεγονότων και πλέον και πληροφοριών εκθέτει και αποκαλύπτει καθημερινά τους ευρύτερους στόχους των εμπνευστών της συστηματικής σε βάρος μου συκοφαντίας. Οι μάσκες άρχισαν να πέφτουν και η δικαιοσύνη θα κρίνει άμεσα τους συκοφάντες».

Σχετικές ειδήσεις