ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο πατέρας που ξυλοκόπησε τον 8χρονο γιο του

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο πατέρας που ξυλοκόπησε τον 8χρονο γιο του

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (11/03), ο 45χρονος που συνελήφθη χθες στο Αρκαλοχώρι Ηρακλείου, κατηγορούμενος για ενδοοικογενειακή βία.

Για τις 17 Μαρτίου ορίσθηκε η δικάσιμος της υπόθεσης του 45χρονου, ο οποίος κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό τόσο του 8χρονου γιου του.

Ο κατηγορούμενος παρουσιάσθηκε σήμερα ενώπιον του εισαγγελέα, ο οποίος αποφάσισε ότι ο 45χρονος δεν επιτρέπεται να επιστρέψει στο σπίτι του μέχρι την δικάσιμο αλλά και να πλησιάσει το παιδί και τη σύζυγο σε απόσταση μικρότερη των 100 μέτρων ενώ δεν του επιτρέπεται να πλησιάσει και το σχολείο του 8χρονου.

Ο 45χρονος παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο μόνο για την υπόθεση ξυλοδαρμού του 8χρονου αγοριού με την κατηγορία της απλής ενδοοικογενειακής σωματικής βλάβης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive.gr, η υπόθεση της βίαιης επίθεσης σε μητέρα και γιο διαχωρίστηκε και σχηματίζεται ξεχωριστή δικογραφία για τον ξυλοδαρμό της 36χρονης γυναίκας καθώς δεν ήταν στα πλαίσια του αυτοφώρου.

Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση ήρθε στο φως όταν το παιδί, πήγε στο σχολείο χθες Πέμπτη, με μώλωπες στο πρόσωπο και το σώμα του.

Οι εκπαιδευτικοί ανησύχησαν, το ρώτησαν τι έχει συμβεί και εκείνο απάντησε ότι το είχε χτυπήσει ο πατέρας του.

Σχετικές ειδήσεις