ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή ο 37χρονος που αποπλάνησε την ανήλικη κόρη της πρώην συντρόφου του

Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή ο 37χρονος που αποπλάνησε την ανήλικη κόρη της πρώην συντρόφου του

Το δρόμο για τις φυλακές πήρε, μετά την απολογία του στην 7η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, ο 37χρονος, που κατηγορείται ότι αποπλάνησε την ανήλικη κόρη της πρώην συντρόφου του.

Ο ίδιος, απολογούμενος, φέρεται ότι αρνήθηκε τις πράξεις που του αποδίδονται, αλλά με τους ισχυρισμούς που προέβαλλε δεν έπεισε την ανακρίτρια η οποία -με τη σύμφωνη γνωμοδότηση του αρμόδιου εισαγγελέα- τον έκρινε προσωρινά κρατούμενο.

Αντίθετα με τον 37χρονο, ο κατά τρία χρόνια μικρότερος αδελφός του, που συνελήφθη για την ίδια υπόθεση, αφού απολογήθηκε, αφέθηκε ελεύθερος υπό όρους. Σύμφωνα με πληροφορίες, ούτε ο 34χρονος αποδέχθηκε το κατηγορητήριο, αρνούμενος οποιαδήποτε εμπλοκή στα όσα κατήγγειλε το ηλικίας 14 ετών -σήμερα- θύμα.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε την περασμένη εβδομάδα, έπειτα από καταγγελία που προηγήθηκε στο τμήμα προστασίας ανηλίκων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Συγκεκριμένα, η μαθήτρια κατήγγειλε ότι το διάστημα 2012-13, όταν η ίδια ήταν 10 και 11 ετών κι ενώ ζούσε μαζί με τη μητέρα της και τον 37χρονο, ο τελευταίος κατ' επανάληψη προέβη σε ασελγείς πράξεις εναντίον της.

Οι καταγγελλόμενες πράξεις συνέβαιναν εν αγνοία της μητέρας της, ενώ η ανήλικη -σύμφωνα με όσα αποκάλυψε- έπεσε θύμα αποπλάνησης κι από τον 34χρονο αδελφό του βασικού κατηγορούμενου, κατά τη διάρκεια φιλοξενίας του στο σπίτι, το 2012.

Σχετικές ειδήσεις