ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

«Να παρέμβουν Τσίπρας και Παυλόπουλος για να δικαστούν επιτέλους οι δολοφόνοι του παιδιού μου»

«Να παρέμβουν Τσίπρας και Παυλόπουλος για να δικαστούν επιτέλους οι δολοφόνοι του παιδιού μου»

«Θέλω να εκφράσω το μεγάλο μου πόνο και την αδικία που ζούμε όλο αυτό τον καιρό. Η δίκη δεν προχωράει. Δεν βλέπω να υπάρχει λύση. Δεν βλέπω από κανέναν αρμόδιο να κάνει κάτι για να μπορέσει να προχωρήσει αυτή η δίκη, με αποκορύφωμα τη δήλωση του υπουργού Δικαιοσύνης χθες ότι δεν φέρει καμία ευθύνη». Με αυτά τα λόγια, η Μάγδα Φύσσα, η μητέρα του δολοφονηθέντος Παύλου Φύσσα, μίλησε σήμερα, Πέμπτη (02/06/2016) στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου της πολιτικής αγωγής στην ΕΣΗΕΑ.

«Για μένα αυτοί που θα μπορούσαν να απαντήσουν σε όλα αυτά που μας βασανίζουν είναι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο Πρωθυπουργός», συμπλήρωσε η Μάγδα Φύσσα, καλώντας τον Προκόπη Παυλόπουλο και τον Αλέξη Τσίπρα να εξηγήσουν στην οικογένεια για ποιο λόγο σημειώνεται όλη αυτή η καθυστέρηση σε ό,τι αφορά την εξέλιξη της δίκης των μελών της Χρυσής Αυγής.

«Οι κατηγορούμενοι είναι εκεί έξω, εκεί που άφησε το αίμα του ο Παύλος και η οικογένειά μου είναι υποχρεωμένη να τους βλέπει και να τους ανέχεται», σημείωσε η μητέρα του δολοφονημένου Παύλου.

Από την πλευρά του, ο συνήγορος πολιτικής αγωγής της οικογένειας Φύσσα, Αντρέας Τζέλης έκανε λόγο για «κοροϊδία» και «εμπαιγμό», ενώ και η Ελευθερία Κουμάντου, μέλος του παρατηρητήριου για τη δίκη της Χρυσής Αυγής υπογράμμισε ότι «από τους 69 κατηγορούμενους μόνο πέντε ή έξι δίνουν το παρών, ενώ έχουν γίνει 63 δικάσιμοι μέσα σε ένα χρόνο και έχουν εξεταστεί μόνο 16 μάρτυρες».

Σχετικές ειδήσεις