ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Ηλεία: Ισόβια σε 46χρονο που σκότωσε το θείο του

Ηλεία: Ισόβια σε 46χρονο που σκότωσε το θείο του

Σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Πύργου ο Χαράλαμπος Μπατράλης 46 χρονών από την Πτέρη Ερυμάνθου, που κατηγορείτο για την ανθρωποκτονία του θείου του Θεόδωρου Μπατράλη 69 χρονών, που διεπράχθη την 1η Οκτωβρίου 2015, εξ αιτίας πολυετών κτηματικών και οικογενειακών διαφορών.

Ο κατηγορούμενος καταδικάστηκε επιπλέον σε συνολική ποινή φυλάκισης 3 ετών και 7 μηνών για τα αδικήματα της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας, κατοχής πυρομαχικών, περιύβρισης νεκρού και κλοπής.

Όπως αποδείχθηκε κατά την ακροαματική διαδικασία, ο 46χρονος είχε στήσει καρτέρι στο θείο του, ο οποίος είχε πάει να εισπράξει τη σύνταξή του και τον πυροβόλησε 2 φορές στο κεφάλι. Στη συνέχεια πέταξε το πτώμα του σε χαράδρα και έβαλε φωτιά να κάψει ορισμένα ρούχα του, τα χρήματα και άλλα αντικείμενα, για να φανεί ως ληστεία.

Η οικογένεια του 69χρονου δήλωσε εξαφάνιση και λίγες ώρες αργότερα αστυνομικοί μαζί με κατοίκους του χωριού και πρωτοστάτη τον 46χρονο, αναζήτησαν και βρήκαν νεκρό τον 69χρονο. Οι αστυνομικοί οδηγήθηκαν στη σύλληψή του μετά από έρευνα που διενήργησαν αλλά και από τις αντιφάσεις του δράστη.

Πηγή:patrisnews.gr

Σχετικές ειδήσεις