ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Μετανιωμένος ο 73χρονος που πυροβόλησε τη σύζυγό του στα Χανιά: «Ήταν η κακιά στιγμή»

Μετανιωμένος ο 73χρονος που πυροβόλησε τη σύζυγό του στα Χανιά: «Ήταν η κακιά στιγμή»

Την ώρα πουη σύζυγός του δίνει «μάχη» στην Εντατική για να ξεπεράσει τον βαρύτατο τραυματισμόπου της προκάλεσε, πυροβολώντας την, ο 73χρονος Χανιώτης έκανε λόγο για «κακιά στιγμή».

Ο 73χρονος, ο οποίος χθες το πρωί κυνήγησε τη σύζυγό του στο κέντρο των Χανίων και την πυροβόλησε εν ψυχρώ, οδηγήθηκε σήμερα στον εισαγγελέα προκειμένου να απολογηθεί.

Βγαίνοντας από το γραφείο του εισαγγελέα κι αφού είχε λάβει προθεσμία για να επιστρέψει εκεί την Πέμπτη (27/10), εμφανίστηκε μετανιωμένος μιλώντας στους δημοσιογράφους, αποδίδοντας την πράξη του στην «κακιά στιγμή».

apologia chania2

Από την πλευρά του ο συνήγορος του 73χρονου, Μιχάλης Μετζιδάκης, δήλωσε πως ο εντολέας του είναι συντετριμμένος και απέδωσε και αυτός το περιστατικό στην «κακιά στιγμή». Επίσης, εξέφρασε την ελπίδα ότι η κατάσταση της υγείας της άτυχης γυναίκας θα βελτιωθεί άμεσα.

Ερωτώμενος από τους δημοσιογράφους για τους λόγους που όπλισαν το χέρι του κατηγορούμενου ο κ. Μετζιδάκης είπε πως «υπήρχαν οικονομικές και οικογενειακές διαφορές εδώ και χρόνια και δυστυχώς η ένταση ήρθε στο αποκορύφωμα με το χθεσινό περιστατικό».

Υπενθυμίζεται ότι η άτυχη γυναίκα φέρει διαμπερές τραύμα στο θώρακα και δεν έχει διαφύγει τον κίνδυνο καθώς ναι μεν η κατάστασή της έχει σταθεροποιηθεί, παραμένει όμως κρίσιμη.

Πηγή: zarpanews.gr


Σχετικές ειδήσεις