ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Δολοφονία παιδοψυχιάτρου: Προθεσμία για απολογία έλαβε ο δράστης του στυγερού εγκλήματος

Δολοφονία παιδοψυχιάτρου: Προθεσμία για απολογία έλαβε ο δράστης του στυγερού εγκλήματος

Ειδήσεις | Δολοφονία παιδοψυχιάτρου: Νέα εικοσιτετράωρη προθεσμία για αύριο το μεσημέρι πήρε ο 39χρoνος Χρήστος Μπαλαντίνας, που κατηγορείται για τη δολοφονία της 45χρονης Θώμης Κουμπούρα στη Λαμία.

Ο φερόμενος ως δράστης είχε προσαχθεί σε εισαγγελέα και ανακριτή στη Λαμία το περασμένο Σάββατο, είχε πάρει προθεσμία για σήμερα το μεσημέρι και όπως είπε ο δικηγόρος του «προέκυψαν ορισμένα στοιχεία τα οποία χρειάζονται διευκρίνιση», ζητώντας νέα προθεσμία 24 ωρών.

Ο δικηγόρος υπεράσπισης του κατηγορουμένου, Λεωνίδας Κουμπούρας (πρόκειται για απλή συνωνυμία με το θύμα), σε δηλώσεις του σημείωσε «πρόβλημα επικοινωνίας» με τον πελάτη του.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι έξω από το γραφείο του ανακριτή, στο δικαστικό μέγαρο της Λαμίας, βρέθηκαν και τα δύο αδέρφια του θύματος, ο Κώστας και ο Σάββας Κουμπούρας.

Ο πρώτος, κατά την αποχώρηση του κατηγορουμένου, φώναζε «Μπαλαντίνα αν είσαι άντρας να πεις την αλήθεια», ενώ από την πλευρά του ο κατηγορούμενος, παρά τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, δεν είπε λέξη ούτε και αυτή τη φορά.

Διαβάστε εδώ όλες τις ειδήσεις για τη δολοφονία της παιδοψυχιάτρου, Θώμης Κουμπούρα

Σχετικές ειδήσεις