ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Στον Άρειο Πάγο η υπόθεση Αρτέμη Σώρρα

Στον Άρειο Πάγο η υπόθεση Αρτέμη Σώρρα

Ειδήσεις | Αρτέμης Σώρρας: Στον Άρειο Πάγο μεταβίβασε σήμερα, Πέμπτη (05/01/2016) το υπουργείο Δικαιοσύνης την υπόθεση σχετικά με τον Αρτέμη Σώρρα, εξαπολύοντας, παράλληλα, δριμύτατη επίθεση στη Νέα Δημοκρατία.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίς το απόγευμα το Υπουργείο, ο Σταύρος Κοντονής «ζήτησε να ενημερωθεί τόσο για το περιεχόμενο της συγκεκριμένης απόφασης όσο και για την πορεία της υπόθεσης».

Ο υπουργός «διαβίβασε αμέσως την απόφαση στην Πρόεδρο του Αρείου Πάγου και τα σχετικά δημοσιεύματα στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου για περαιτέρω έλεγχο», όπως αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση.

Κατά τα λοιπά, το υπουργείο απάντησε στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Η αντιπολιτευτική τακτική της Νέας Δημοκρατίας ξεπερνά κάθε επίπεδο πολιτικής γελοιότητας καθώς για ένα φαινόμενο που γεννήθηκε και ανδρώθηκε επί των ημερών της, το φαινόμενο Σώρρα, εγκαλεί σήμερα την Κυβέρνηση».

«Είναι εντυπωσιακό ότι η απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών που εκδόθηκε το 2013, δεν απασχόλησε ούτε στο ελάχιστο την τότε Κυβέρνηση και τον αρμόδιο Υπουργό. Το να εμφανίζονται σήμερα εγκαλούντες την Κυβέρνηση, είναι τουλάχιστον κωμικό», κατέληγε η ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης.

Σχετικές ειδήσεις