ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Στη φυλακή οι δύο ληστές του Παλαιού Φαλήρου

Στη φυλακή οι δύο ληστές του Παλαιού Φαλήρου

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν οι δύο αλλοδαποί συλληφθέντες, οι οποίοι το πρωί της Δευτέρας (03/04) είχαν εισβάλει σε διαμέρισμα 8ου ορόφου στο Παλαιό Φάληρο, με σκοπό τη ληστεία.

Οι δύο κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν στις 10 το πρωί της Παρασκευής (07/04) ενώπιον του ανακριτή για να απολογηθούν και με σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα πήραν το δρόμο για τις φυλακές.

Πρόκειται για έναν 40χρονο Ρώσο, ο οποίος είχε αποφυλακιστεί το καλοκαίρι του 2015 βάσει του νόμου Παρασκευόπουλου και έναν 35χρονο Αρμένιο, ο οποίος είναι σεσημασμένος για κλοπές.

Και οι δύο αντιμετωπίζουν κατηγορίες για ληστεία με ιδιαίτερη σκληρότητα από δράστες που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, παράνομη οπλοφορία, βία κατά συρροή και απειλή.

Σε βάρος του τρίτου συνεργού τους, ο οποίος διέφυγε με κινηματογραφικό τρόπο από το διαμέρισμα, 14 ώρες μετά την αστυνομική επιχείρηση, καθώς βρισκόταν κρυμμένος σε ντουλάπα, έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, ωστόσο, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, δεν έχει ακόμα ταυτοποιηθεί.

Στη ληστεία συμμετείχε και ένας 41χρονος Μολδαβός, ο οποίος στην προσπάθειά του να διαφύγει, έπεσε από το μπαλκόνι και σκοτώθηκε. Και αυτός είχε αποφυλακιστεί βάσει του νόμου Παρασκευόπουλου.

Σχετικές ειδήσεις