ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Συγκλονιστική μαρτυρία για το βιαστή της Δάφνης: «Ερχόταν σαν λιοντάρι να με κατασπαράξει» (vid)

Συγκλονιστική μαρτυρία για το βιαστή της Δάφνης: «Ερχόταν σαν λιοντάρι να με κατασπαράξει» (vid)

Νέες ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τον 52χρονο που απήγαγε και βίασε την 22χρονη στη Δάφνη, έρχονται στο φως μετά από μαρτυρία μιας γυναίκας που είχε απαντήσει στην ίδια αγγελία με την άτυχηφοιτήτρια.

Μόλις δύο μήνες πριν αποκαλυφθεί η σοκαριστική υπόθεση του βασανισμού και βιασμού μιας νεαρής κοπέλας από τον άνθρωπο που υποτίθεται ότι την προσέλαβε για να τον βοηθά, μια ακόμα γυναίκα, είχε φτάσει στο κατώφλι του, ενδιαφερόμενη για την ίδια δουλειά.

«Πήρα μια εφημερίδα κι έπεσε το μάτι μου σε αυτή την αγγελία», ξεκίνησε αφηγούμενη τις ανατριχιαστικές στιγμές που έζησε στο σπίτι της οδού Όθωνος, στη Δάφνη, η μάρτυρας μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1.

«Ένιωθα σαν να ήμουν μέσα στο δάσος, το πρόσωπό του έβγαζε μια αγριάδα. Λες και ήμουν στο δάσος κι ερχόταν ένα λιοντάρι να με κατασπαράξει», πρόσθεσε η μάρτυρας, η οποία τόνισε ότι ο 52χρονος «έβλεπε κανονικά».

Ακούστε στο βίντεο που ακολουθεί την ανατριχιαστική μαρτυρία:

Στον ανακριτή ο 52χρονος

Ενώπιον του ανακριτή θα βρεθεί το πρωί της Τρίτης (09/05) ο 52χρονος προκειμένου να απολογηθεί για τα τρία κακουργήματα και το ένα πλημμέλημα για τα οποία κατηγορείται.

Χθες, εμφανίστηκε στην ανακρίτρια για να απολογηθεί χωρίς συνήγορο, αλλά πήρε νέα προθεσμία και θα επιστρέψει σήμερα.

Υπενθυμίζεται ότι ο 52χρονος διώκεται για τα εξής:

dafni martyria
-Αρπαγή με σκοπό να εξαναγκαστεί η παθούσα σε πράξη και ανοχή για την οποία δεν υπήρχε υποχρέωση της (κακούργημα)

-Βιασμός κατ' εξακολούθηση (κακούργημα)

-Παραβίαση απορρήτου για μη δημόσια πράξη (κακούργημα)

-Επικίνδυνη σωματική βλάβη κατ' εξακολούθηση (πλημμέλημα)

Σύμφωνα με την έως τώρα στάση του, αναφέρει το Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο κατηγορούμενος αρνείται τις πράξεις που του αποδίδονται ισχυριζόμενος πως είχε σχέση με το θύμα του και πως όσα συνέβησαν στο υπόγειο στη Δάφνη ήταν με την θέληση της φοιτήτριας. Μάλιστα δηλώνει πως η κοπέλα βρέθηκε δεμένη από τους αστυνομικούς όταν εισέβαλαν στον χώρο του, γιατί «αυτό ήταν το φετίχ της».

Οδηγούσε μηχανάκι ο «τυφλός» βιαστής!

Σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο» αλλά και τα όσα αναφέρουν οι γείτονές του, ο 52χρονος ήταν γνωστός στην περιοχή και οδηγούσε και μηχανάκι!

«Ήταν εδώ της περιοχής ο άνθρωπος, κυκλοφορούσε με ένα παπάκι… γενικά, ψυχικά δεν πρέπει να ήταν καλά, τον είχα διώξει 2-3 φορές από το μαγαζί. Τον έδιωξα γιατί ο χαρακτήρας του δεν ήταν σωστός, είχε πρόβλημα. Δεν επικοινωνούσε εύκολα, ήταν σε άλλο κόσμο. Το έπαιζε ξερόλας, ακριβώς, το έπαιζε χάκερ, ισχυριζόταν ότι ήξερε τα πάντα σε όλους στους τομείς και γενικά έβλεπες ότι το μάτι του γυαλίζει» αναφέρει μεταξύ άλλων ο Κώστας που διατηρεί μαγαζί με αναλώσιμα μελάνια και εκτυπώσεις στην Δάφνη και συνεχίζει:

«Οι γνώσεις του στους υπολογιστές ήταν μέτριες για αυτά που έλεγε. Να μεταδίδει βιντεάκια ναι δεν είναι δύσκολο πόσο μάλλον και ένα ζωντανό βίντεο. Θα μπορούσε ένα το κάνει ο οποιοσδήποτε μπορεί να σηκώσει ένα βίντεο. Έχω να τον δω περίπου ενάμιση χρόνο από εδώ στο μαγαζί. Αλλά γενικά τον ήξερα είναι της περιοχής, οδηγεί ένα μηχανάκι άσπρο. Δεν ήξερα ότι είναι τυφλός. Δεν ξέρω πόσο καιρό και ότι έμαθα ότι είναι τυφλός είναι από τα κανάλια. Είμαι 20 χρόνια στην περιοχή και τον θυμάμαι να οδηγεί μηχανάκι. Πριν από ένα χρόνο δηλαδή τον είχα δει σίγουρα».

Σύζυγός ιδιοκτήτριας φαρμακείου που βρίσκεται στην καρδιά της Δάφνης υπογράμμισε ότι ο δράστης οδηγούσε μηχανάκι και πως διατηρούσε ένα κατάστημα με ηλεκτρονικούς υπολογιστές κάπου στην περιοχή.

«Είναι ένας επικίνδυνος βλάκας, και ένας βλάκας είναι ικανός για όλα… έχω να τον δω πάνω από 4 χρόνια. Έμενε εκεί στην γωνία στην Αβέρωφ και μετά χώρισε και έφυγε. Ο άνθρωπος οδηγούσε μηχανάκι όταν τον είχα δει πριν από 4 χρόνια. Γύρναγε σε όλη την γειτονιά και είχε ένα μαγαζί εκεί πίσω από το δημαρχείο αλλά δεν θυμάμαι τι πούλαγε. Μάλλον κάτι με ηλεκτρονικά» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τέλος ένας άλλος γείτονάς του που μετακόμισε πρόσφατα στην περιοχή για να ζήσει με την σύντροφό του ανέφερε ότι ο δράστης είχε συχνούς τσακωμούς με την σύντροφό του (του δράστη) που ακουγόντουσαν σε όλη τη γειτονιά!

«Πως δεν κυκλοφορούσε; Κυκλοφορούσε συχνά αλλά μου ήταν τελείως αδιάφορος ως άνθρωπος και όταν τον είδα στο διαδίκτυο μου φάνηκε περίεργο. Είπα αυτός ο άνθρωπος έκανες αυτή την δουλειά. Προβλήματα όρασης δεν είχε απλώς είχε πολλούς τσακωμούς με την σύντροφο του. Άκουγα φωνές. Ήταν περίεργος άνθρωπος και για αυτό μου ήταν και αδιάφορος. Είχε μαζέψει σκυλιά και γατιά πάνω στο μπαλκόνι του, δημιουργούσε προβλήματα τέτοια. Δεν είχε ούτε καλημέρα με αυτόν τον άνθρωπο» είπε.

Διαβάστε περισσότερα για την υπόθεση εδώ

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του

Στη δημοσιότητα έδωσε τη Δευτέρα (8/5/2017) η Αστυνομία κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών τα στοιχεία ταυτότητας αλλά και φωτογραφίες του 52χρονου που νάρκωσε και βίασε την άτυχη φοιτήτρια.

Ο 52χρονος συνελήφθη στις 4/5/2017 στην περιοχή της Δάφνης από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δάφνης, σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Σε βάρος του, ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα της αρπαγής, του βιασμού κατ’ εξακολούθηση καθώς και της βαριάς σωματικής βλάβης.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τον:

ΚΟΝΤΖΙΛΕΛΟ Παναγιώτη του Ιωάννη και της Βασιλικής, γεννηθέντα το 1965 στην Αθήνα.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση χρονικής διάρκειας έξι (6) μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του και την αξίωση της πολιτείας για τον ποινικό κολασμό ομοειδών αδικημάτων που τυχόν θα αποκαλυφθούν επ' αφορμή της παρούσας.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-8695542 και 210-8695537 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.




Σχετικές ειδήσεις