ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Σκάνδαλο Καρούζου: Καταγγελία-σοκ από μάρτυρα - «Με απείλησαν με όπλο για να μην καταθέσω»

Σκάνδαλο Καρούζου: Καταγγελία-σοκ από μάρτυρα - «Με απείλησαν με όπλο για να μην καταθέσω»

Επίθεση από αγνώστους υπό την απειλή όπλου κατήγγειλε ότι δέχθηκε ο Ιωσήφ Λιβανός, βασικός μάρτυρας στο σκάνδαλο Καρούζου.

Ο κ. Λιβανός, οι καταγγελίες του οποίου μαζί με αυτές του επιχειρηματία Γιώργου Ζωγραφάκη έγιναν αφορμή να ξεκινήσει η δικαστική έρευνα για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, επρόκειτο να καταθέσει σήμερα, Δευτέρα (18/09/2017) στο 1ο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, αλλά δεν εμφανίστηκε στην αίθουσα.

Όπως υποστήριξε με έγγραφό του προς το δικαστήριο, ενώ οδηγούσε στις 07:30 το πρωί, οι δράστες -που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα- πλησίασαν το αυτοκίνητό του και με την απειλή όπλου του είπαν να μην καταθέσει σε βάρος του Γιάννη Καρούζου. Ο μάρτυρας κατέληξε στο Αστυνομικό Τμήμα Βουλιαγμένης όπου κατήγγειλε το περιστατικό.

Η δίκη, τελικά, συνεχίστηκε με την κατάθεση του πρώην λογιστή του Ομίλου, ο οποίος κατέθεσε ότι την ανάπτυξη και το ταμείο των εταιρειών είχε αναλάβει αποκλειστικά η σύζυγος του Γιάννη Καρούζου, Ρεβέκκα Σκαφτούρα, δηλώνοντας άγνοια για την ύπαρξη «άσπρων και μαύρων ταμείων» στον όμιλο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΡΟΥΖΟΣ GATE

Σχετικές ειδήσεις