ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Διακοπή στη δίκη για τη δολοφονία του ναυτικού που βρέθηκε σε καταψύκτη

Διακοπή στη δίκη για τη δολοφονία του ναυτικού που βρέθηκε σε καταψύκτη

Για τις 12 Οκτωβρίου διεκόπη η δίκη για τη δολοφονία του 63χρονου ναυτικού, το πτώμα του οποίου βρέθηκε, τον Ιανουάριο του 2016, μέσα σε έναν καταψύκτη σε διαμέρισμα στην Καλλιθέας.

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας, κάθεται κατηγορουμένη για το έγκλημα, η 50χρονη πρώην σύζυγος του άτυχου άνδρα, από τη Βουλγαρία. Συγκατηγορούμενή της είναι μια 27χρονη, επίσης από την Βουλγαρία.

Η 50χρονη βρίσκονταν σε χρόνια δικαστική αντιπαράθεση με το 63χρονο ναυτικό για την επιμέλεια του παιδιού που είχε αποκτήσει μαζί του, με την κατηγορουμένη να υποστηρίζει ότι το θύμα κακοποιούσε σεξουαλικά το παιδί.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, η 50χρονη μαζί με τους συνεργούς της φέρονται να είχαν στήσει καρτέρι στον 63χρονο ναυτικό, τον ανάγκασαν να πιει αλκοόλ, στο οποίο είχαν ρίξει αγχολυτικά-υπνωτικά σκευάσματα κατόπιν τον χτύπησαν στο κεφάλι και τον έδεσαν χειροπόδαρα. Κάλυψαν το κεφάλι του με πανί και μονωτική ταινία και τοποθέτησαν το σώμα του μέσα στον καταψύκτη!

Οι υποψίες των αστυνμικών αρχών στράφηκαν εξ' αρχής στην 50χρονη, η οποία διαπιστώθηκε πως είχε φύγει για την Βάρνα της Βουλγαρίας μαζί με τον γιο της, από τις 7 Ιανουαρίου 2015, έχοντας πάρει μαζί της περίπου 300.000 ευρώ.

Η δίκη διεκόπη λόγω κωλύματος συνηγόρου υπεράσπισης.

Διαβάστε εδώ περισσότερες λεπτομέρειες για την ανατριχιαστική αυτή υπόθεση

Σχετικές ειδήσεις