ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Δολοφονία Ναυτικού - Απολογία Βουλγάρας: Δεν ξέρω πώς βρέθηκε στον καταψύκτη

Δολοφονία Ναυτικού - Απολογία Βουλγάρας: Δεν ξέρω πώς βρέθηκε στον καταψύκτη

Οποιαδήποτε σχέση με τη δολοφονία του πρώην συζύγου της αρνήθηκε κατά την απολογία της 50χρονη Βουλγάρα ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας, όπου εκδικάζεται η ανατριχιαστική υπόθεση με θύμα τον 63χρονο ναυτικό Βασίλη Κοκκίνη, η σορός του οποίου βρέθηκε τον Ιανουάριο του 2016 μέσα σε έναν καταψύκτη σε διαμέρισμα της Καλλιθέας.

Η 50χρονη αντ' αυτού υποστήριξε ότι το θύμα και πρώην σύζυγός της κακοποιούσε σεξουαλικά τον γιο τους, αφού πρώτα του έδινε υπνωτικά χάπια και κατηγόρησε τις αρχές, που όπως είπε, επειδή είναι «ξένη» αγνόησαν τις σοβαρότατες καταγγελίες της.

«Δεν ξέρω πώς βρέθηκε στον καταψύκτη» είπε χαρακτηριστικά στην απολογία της η 50χρονη απαντώντας σε ερωτήσεις της έδρας και συνέχισε: «Ο Κοκκίνης είχε αδυναμία σε διάφορα πράγματα... Δίπλα στο σπίτι του είχε οίκο ανοχής... έπινε και έχανε τον κόσμο ...».

Πρόεδρος: Πώς βρέθηκε η σορός του στον καταψύκτη;

Κατηγορουμένη: Είχε κλειδιά από το διαμέρισμά μου... Δεν ξέρω, δεν αγόρασα εγώ τον καταψύκτη.

Εισαγγελέας: Είπατε ότι ο πρώην σύζυγός σας είχε αδυναμία σε διάφορα άρρωστα πράγματα... Έπινε, όπως είπατε, κ.α. Γιατί δεν λέτε εδώ αυτό που αιωρείται για σεξουαλική κακοποίηση;

Κατηγορουμένη: Γιατί είναι οι δημοσιογράφοι εδώ και αυτά θα δημοσιευθούν και θα καταστραφεί η ζωή του παιδιού μου... Κινδυνεύει ακόμη και σήμερα.

Εισαγγελέας: Και δεν θα καταστραφεί η ζωή του παιδιού σας αν έρθει εδώ να καταθέσει όπως ζητάτε;

Κατηγορουμένη: (ξεσπάει σε κλάματα)

Εισαγγελέας: Τι είχατε πει στην συγκατηγορουμένη σας παραπάνω για τον πρώην σύζυγό σας;

Κατηγορουμένη: Την είχα ρωτήσει μήπως είχε κανένα γνωστό να απειλήσει τον Κοκκίνη για να μη μου πάρει το παιδί. Ο πρώην σύζυγός μου έδινε υπνωτικά στο παιδί. Το παιδί μου είχε ένα βίντεο που έδινε τον πατέρα του με το εσώρουχο και μεθυσμένο μέσα στο σπίτι. Το παιδί μου μου έλεγε ότι κάποιος έρχονταν τα βράδια με μια σύριγγα. Είχε μελανιές και σημάδια στο σώμα του. Κανένας δεν με βοηθούσε γιατί εκείνος είχε την επιμέλεια του γιου μου. Δεν μπορούσα να αποδείξω ότι τον κακοποιούσε, κανένας δεν με άκουγε, γιατί είμαι ξένη. Το παιδί μου πήγαινε στο σχολείο βρώμικο και μέσα σε ένα χρόνο είχε πάρει 20 κιλά. Η κοινωνική λειτουργός που τον παρακολουθούσε ήθελε να του κάνει εξετάσεις γιατί κάτι είχε υποψιαστεί.

Πρόεδρος: Σας είχε πει ποτέ κάτι το παιδί για τον μπαμπά του;

Κατηγορουμένη: Μου έλεγε ότι του έδινε ένα χαπάκι και πως του έλεγε ότι ήταν για το πονοκέφαλο. Ήταν όλη την ημέρα ζαλισμένο και κοιμόνταν.

Σημειώνεται ότι από την 50χρονη γυναίκα, κατηγορούμενη είναι επίσης και μια 27χρονη συμπατριώτισσά της, η οποία προανακριτικά είχε ομολογήσει πως βοήθησε την πρώην σύζυγο του άτυχου ναυτικού να βρει τα πρόσωπα που θα εκτελούσαν συμβόλαιο θανάτου σε βάρος του. Κατηγορούμενος είναι και ένας νεαρός, ο οποίος φέρεται να βρήκε τον καταψύκτη και να τον μετέφερε στο διαμέρισμα της Καλλιθέας.

Η 50χρονη παραδέχθηκε ότι ζήτησε από την 27χρονη να βρει κάποιο πρόσωπο για να απειλήσει τον σύζυγο της και ότι τα πρόσωπα αυτά που της βρήκε της ζήτησαν ως αμοιβή το ποσό των 20.000 ευρώ.

Πρόεδρος: Δηλαδή, βλέπατε ως λύση να βρείτε κάποιον να τον απειλήσει. Πήγατε σε εισαγγελέα ανηλίκων;

Κατηγορουμένη: Πήγα. Δεν μου έδωσε σημασία.

Από την πλευρά της η 27χρονη είπε: «Με μπλέξανε σε αυτή την ιστορία, δεν έχω κάνει κάτι, δεν θα σκότωνα ποτέ κάποιον, δεν έχω συμμετοχή στο έγκλημα». Ο τρίτος κατηγορούμενος ανέφερε πως τον πήρε τηλέφωνο η 27χρονη και του είπε πως μια συμπατριώτισσά της έψαχνε να αγοράσει έναν μεταχειρισμένο καταψύκτη. Στη συνέχεια η 50χρονη τον αγόρασε έναντι 50 ευρώ. Ο κατηγορούμενος όπως είπε στην απολογία του μαζί με ένα ακόμη άτομο μετέφεραν στη συνέχεια τον καταψύκτη έξω από το διαμέρισμα της 50χρονης στην Καλλιθέα, όπου και βρέθηκε έπειτα από πολύ καιρό η σορός του άτυχου ναυτικού.

Σχετικές ειδήσεις