ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Προφυλακιστέος ο δολοφόνος του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου

Προφυλακιστέος ο δολοφόνος του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο Αλβανός που συνελήφθη για τη δολοφονία του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, μετά την απολογία του ενώπιοντου τακτικού ανακριτή που διήρκησε μόλις μερικά λεπτά της ώρας.

Με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος, ενώ φέρεται ήδη να επιβεβαίωσε τα όσα έχει ομολογήσει στην προανακριτική του κατάθεση στις αστυνομικές Αρχές για τη συμμετοχή του στη δολοφονία.

Νωρίτερα, ο συλληφθείς βρέθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας, όπου εκτελέστηκε το ένταλμα σε βάρος του για βαρύτατες κακουργηματικές πράξεις που σχετίζονται με την ανθρωποκτονία του γνωστού ποινικολόγου μέσα στο γραφείο του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 32χρονος ήταν καταδικασμένος σε κάθειρξη 6 ετών για κλοπές από την 1η Απριλίου 2016. Αρχικά ήταν έγκλειστος στις φυλακές Κορυδαλλού και εν συνεχεία οδηγήθηκε στις αγροτικές φυλακές Κασσάνδρας Χαλκιδικής. Θα αποφυλακιζόταν τον Δεκέμβριο του 2018, αλλά στις 5 Σεπτεμβρίου έχοντας συμπληρώσει το 1/5 έκτισης της ποινής πήρε 5ήμερη άδεια, όπως είχε δικαίωμα, την οποία όμως παραβίασε.

Νωρίτερα σήμερα (02/11), η Ελληνική Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα, έπειτα από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες των δύο Αλβανών, που δολοφόνησαν τον δικηγόρο Μιχάλη Ζαφειρόπουλο.

Δείτε ΕΔΩ τις φωτογραφίες και τα στοιχεία τους

Σχετικές ειδήσεις