ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Δολοφονία Ζαφειρόπουλου: Με χυδαίες εκφράσεις στο Εφετείο οι φερόμενοι ως ηθικοί αυτουργοί (vid)

Δολοφονία Ζαφειρόπουλου: Με χυδαίες εκφράσεις στο Εφετείο οι φερόμενοι ως ηθικοί αυτουργοί (vid)

Εκτοξεύοντας χυδαιότατες εκφράσεις προς τους δημοσιογράφους, έφτασαν στο Εφετείο το πρωί της Δευτέρας (06/11), οι φερόμενοι ως ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

Ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας άρχισε η εκδίκαση της απόπειρας ανθρωποκτονίας κατά του δικηγόρου Γιώργου Αντωνόπουλου με κατηγορούμενους ως φυσικούς αυτουργούς της επίθεσης τους δύο από τους τρεις Αλβανούς κρατούμενους που εμπλέκονται ως ηθικοί αυτουργοί στη δολοφονία του ποινικολόγου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

Συγκατηγορούμενος των δύο, ως ηθικός αυτουργός της απόπειρας κατά του κ. Αντωνόπουλου, είναι ο Άρης Φλώρος, καταδικασμένος ήδη για τη μεγάλη υπεξαίρεση της Energa-Hellas Power.

Η μη εμφάνιση του τελευταίου στο δικαστήριο, προκάλεσε την αντίδραση της έδρας που ζήτησε να γίνει άμεσα η μεταγωγή του από το ψυχιατρείο Κορυδαλλού, όπου κρατείται.

Νωρίτερα, ο συνήγορός του Ηλίας Αναγνωστόπουλος είχε ζητήσει αναβολή της δίκης, υποστηρίζοντας ότι η κλήση του κατηγορουμένου δεν έγινε με νόμιμο τρόπο.

Χυδαίοι χαρακτηρισμοί από τους κατηγορούμενους

Όταν έφτασαν το πρωί στο Εφετείο οι κατηγορούμενοι ρωτήθηκαν από τους δημοσιογράφους αν έχουν σχέση με τη δολοφονία του γνωστού ποινικολόγου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου. Ωστόσο, απάντησαν βρίζοντας χυδαία.

Δείτε το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ:


Σχετικές ειδήσεις