ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Αγωγή Βίκης Σταμάτη κατά Πολάκη και επιστολή Άκη στον πρωθυπουργό

Αγωγή Βίκης Σταμάτη κατά Πολάκη και επιστολή Άκη στον πρωθυπουργό

Επειδή αποκάλεσε «νεόπλουτο τσουλί» τη σύζυγο του πρώην υπουργού

Αγωγή αποζημίωσης σε βάρος του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη ετοιμάζουν οι δικηγόροι της Βίκυς Σταμάτη, η οποία προσφάτως αποφυλακίστηκε, ενώ ο Άκης Τσοχατζόπουλος με ανακοίνωσή του προς τον πρωθυπουργό της χώρας χαρακτηρίζει τον υπουργό «άνανδρο-χυδαίο- υβριστή και λασπολόγο, πρόσφατο υπόγειο φασιστικό προϊόν της νέας Αριστεράς».

Αφορμή στάθηκε ανάρτηση στο Facebook, του υπουργού μετά την άσεμνη κίνηση που είχε κάνει η κ. Σταμάτη προς δημοσιογράφους. Εγραψε: «Είδα τη φωτογραφία με το προτεταμένο μεσαίο δάχτυλο της (κυρίας) Σταματη και μου 'ρθε στο μυαλό η εξής λεζάντα:

«Όταν το φτωχό νυμφίδιο αφού γίνει νεόπλουτο τσουλί, τα χάνει όλα και (ξανά)μπαίνει φυλακή, χαιρετάει όπως έμαθε να φέρεται προς το "λαουτζίκο" όταν ήταν στο δεύτερο κλεψιμαίικο στάδιο της ασήμαντης και άχρηστης ύπαρξης της».

Η κ. Σταμάτη έχει δώσει εντολή να κατατεθεί αγωγή αλλά σήμερα ο σύζυγός της εξέδωσε ανακοίνωση:

«Κύριε πρωθυπουργέ,

Όσο διατηρείτε ακόμη στην αριστερή κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ως θεσμικά αρμόδιο Υπουργό Προστασίας της Δημόσιας Υγείας και της Κοινωνικής Αλληλεγγύης – αυτόν τον άνανδρο-χυδαίο- υβριστή και λασπολόγο, πρόσφατο υπόγειο φασιστικό προϊόν της νέας Αριστεράς κ. Πολλάκη, που παρανομεί ενάντια σε μια μάνα ανήλικου παιδιού και συζύγου μου και που έδρασε εναντίον τους, ακραία, παρανομώντας υπόγεια με τους μηχανισμούς και τις υπηρεσίες των παρεξουσιών του και του παρασκηνίου και τσαλαπάτησε με τα φασιστικά άρβυλα του ο ίδιος προσωπικά το εγγυημένο συνταγματικά, νομοθετικά, ευρωπαϊκά και ελληνικά δικαίωμα προστασίας κάθε Ελληνίδας μάνας και του ανήλικου παιδιού της από την Πολιτεία, τούτο οδηγεί –χρεώνεται αντικειμενικά και παράγει διαρκή τρομοκρατικό χαρακτήρα, δολιοφθορά και υπονόμευση της δημοκρατίας και των θεσμών της Πατρίδας μας, αλλά και της αξιοπρέπειας και της τιμής του Ελληνικού λαού».

Διαβάστε επίσης:

Δώρα Ζέμπερη: Ο… δεύτερος δολοφόνος που ομολόγησε το έγκλημα και έθεσε σε συναγερμό την ΕΛ.ΑΣ.

Σχετικές ειδήσεις