ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Ανατροπή στην υπόθεση θανάτου του κυνηγού στην Κρήτη - Τον σκότωσε ο φίλος του

Ανατροπή στην υπόθεση θανάτου του κυνηγού στην Κρήτη - Τον σκότωσε ο φίλος του

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση θανάτου του κυνηγού που έχασε τη ζωή την Τετάρτη σε περιοχή του Αποκόρωνα Χανίων.

Ενώ οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι ο άτυχος άνδρας κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες αυτοπυροβολήθηκε στην κοιλιακή χώρα με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του. Ωστόσο, προέκυψε ότι το νήμα της ζωής του κόπηκε από τον 60χρονο φίλο του, με τον οποίο είχαν πάει μαζί για κυνήγι.

Όπως αναφέρει το cretapost.gr, ο 60χρονος κατά τη σύλληψη του ομολόγησε στους αστυνομικούς πως εκείνος ήταν που τραυμάτισε θανάσιμα τον φίλο του, εμφανίστηκε συντετριμμένος ενώπιον των δικαστικών αρχών τονίζοντας ότι τα σκάγια του κυνηγετικού όπλου του «βρήκαν» από λάθος το σώμα του άτυχου άνδρα.

Ο συλληφθείς με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος με τον περιορισμό της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Υπενθυμίζεται πως οι δύο άνδρες είχαν μεταβεί την Τετάρτη (10/10) για κυνήγι και τη στιγμή που κυνηγούσαν ένα ζώο, ο 60χρονος πυροβόλησε ωστόσο αντί για το θήραμα τα σκάγια έπληξαν τον 65χρονο φίλο του στην κοιλιακή χώρα, με αποτέλεσμα να πέσει σε χαράδρα.

Για την ανάσυρσή του χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, και μολονότι η αντίδραση των αρχών ήταν άμεση, ο άτυχος άνδρας υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματα που του είχαν προκληθεί.