ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Πατριάρχης Μόσχας: Οι κυρώσεις θα διδάξουν πολλά στη Ρωσία

Πατριάρχης Μόσχας: Οι κυρώσεις θα διδάξουν πολλά στη Ρωσία

"Ο ρωσικός λαός πρέπει να απολαμβάνει τον πλούτο που του προσφέρει η χώρα του, αφού σύντομα θα είναι αυτάρκης όχι μόνο στα τρόφιμα αλλά και σε άλλους τομείς της οικονομίας"τόνισε μεταξύ άλλων ο Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ. Κύριλλος.

"Οι κυρώσεις κατά της Ρωσίας, θα λειτουργήσουν ως προς όφελός μας" πρόσθεσε ο Πατριάρχης Μόσχας.

Ο Προκαθήμενος της Ρωσικής Εκκλησίας αναρωτήθηκε πως κάποιοι βλέπουν ως πρόβλημα τις κύρωσεις εισαγωγών της Ευρώπης και της Αμερικής προς την Ρωσία, την στιγμή που η χώρα διαθέτει τεράστιο φυσικό πλούτο και μπορούν να καλλιεργηθούν τα πάντα εκτός από τροπικά φρούτα.

Επίσης ο Πατριάρχης Κύριλλος κατηγόρησε τις τράπεζες της δύσης και τον τρόπο λειτουργίας τους, ενώ υπογράμμισε ότι με λίγη δουλειά το μέλλον θα είναι αισιόδοξο.

Σε άλλο σημείο ο Πατριάρχης Κύριλλος κάλεσε τον ρωσικό λαό να διατηρήσει την ενότητα, και να διαφυλάξει τις αρχές και τις αξίες της πίστεως και του τόπου.

"Σήμερα είναι πολύ δύσκολο να διακρίνει κανείς το κακό από το καλό, γι΄αυτό στη ζωή πρέπει να βαδίζουμε μόνο με την αγάπη που δίδαξε ο Χριστός", πρόσθεσε κλείνοντας ο Πατριάρχης Μόσχας.

ΠΗΓΗ romfea.gr

Σχετικές ειδήσεις