ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Θεσσαλονίκη: Στην Καλαμαριά ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος

Θεσσαλονίκη: Στην Καλαμαριά ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος

Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος | Ειδήσεις: Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται σήμερα, Τρίτη (09/05/2017) ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδας Ιερώνυμος, ο οποίος έφτασε στο μητροπολιτικό ναό της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, στην Καλαμαριά, και έγινε δεκτός με κωδωνοκρουσίες.

«Θα συζητήσουμε διάφορα θέματα και κυρίως θα πάρουμε πνευματικό αέρα από τη Θεσσαλονίκη και τη Μακεδονία», ανέφερε ο Αρχιεπίσκοπος σε σύντομη δήλωσή του.

Τον Αρχιεπίσκοπο υποδέχτηκαν, μεταξύ άλλων, η υφυπουργός Μακεδονίας - Θράκης Μαρία Κόλλια Τσαρουχά, ο υφυπουργός Εξωτερικών, Γιάννης Αμανατίδης, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο δήμαρχος Καλαμαριάς Θεοδόσης Μπακογλίδης, εκπρόσωποι της Εκκλησίας, του Στρατού, της Αστυνομίας και πλήθος κόσμου.

Ο Προκαθήμενος της Ελλαδικής Εκκλησίας θα χοροστατήσει σε δοξολογία στη Μητρόπολη Καλαμαριάς, ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί στο δημαρχιακό μέγαρο Καλαμαριάς και αργότερα θα εγκαινιάσει το Προκόπειο Πολυδύναμο Εκκλησιαστικό Κέντρο της Μητρόπολης Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς.

Πηγή: Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων

Σχετικές ειδήσεις