ΕΡΓΑΣΙΑ

Αρχή Λιμένων Κύπρου: Ψάχνει γενικό διευθυντή με μισθό 96.491 ευρώ τον χρόνο

Αρχή Λιμένων Κύπρου: Ψάχνει γενικό διευθυντή με μισθό 96.491 ευρώ τον χρόνο

Θέλετε να εργαστείτε στην Κύπρο; Αν έχετε τα προσόντα και τις προϋποθέσεις η θέση γενικού διευθυντή στην Αρχή Λιμένων Κύπρου μπορεί να σας ενδιαφέρει...

Από την Αρχή Λιμένων Κύπρου γίνονται δεκτές αιτήσεις μέχρι τις 22 Φεβρουαρίου, για την πλήρωση της θέσης του Γενικού Διευθυντή με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου πενταετούς διάρκειας ή μικρότερης, ώστε αυτή να μην υπερβαίνει το καθορισμένο για την Αρχή όριο ηλικίας υποχρεωτικής αφυπηρέτησης.

Η δημοσίευση της θέσης γίνεται ύστερα από Απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου και τη μετέπειτα γραπτή συγκατάθεση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών και Προϋπολογισμού, για εξαίρεσή της από τις πρόνοιες των περί Απαγόρευσης Πλήρωσης Κενών Θέσεων στο Δημόσιο και στον Ευρύτερο Δημόσιο Τομέα (Ειδικές Διατάξεις) Νόμων του 2013 έως 2017.

Η θέση προβλέπει ετήσιο πάγιο βασικό μισθό ύψους 96.491 ευρώ πλέον το ισχύον τιμαριθμικό επίδομα, το οποίο ανέρχεται σήμερα σε 1,27%, ο οποίος θα αναθεωρείται με βάση τις εντεύθεν παραχωρούμενες γενικές αυξήσεις. Πρόσθετα, ο Γενικός Διευθυντής θα δικαιούται 13ο μισθό.

Θα δικαιούται επίσης τα ακόλουθα επιδόματα:

(α) Επίδομα παραστάσεως ύψους €1.500 το μήνα. Το εν λόγω επίδομα παραστάσεως, υπόκειται σε φορολογία, με βάση τον περί Φορολογίας του Εισοδήματος Νόμο

(β) Παραχώρηση υπηρεσιακού αυτοκινήτου με βάση τις διατάξεις των περί της Παροχής Ορισμένων Ωφελημάτων σε Καθορισμένους Δικαιούχους του Κρατικού Τομέα και του Ευρύτερου Δημόσιου Τομέα (Όροι και Διαδικασία) Νόμων του 2014, Ν. 3(Ι)/2014, των περί Υπηρεσιακών Οχημάτων του Κρατικού Τομέα και του Ευρύτερου Δημόσιου Τομέα Κανονισμών του 2014 και των εκάστοτε ισχυόντων Κανονισμών που ψηφίζονται στη βάση των εν λόγω Νόμων.

(γ) Τηλεπικοινωνιακές διευκολύνσεις με παραχώρηση κινητού τηλεφώνου περιλαμβανομένου και τηλεφώνου αυτοκινήτου. Το ανώτατο ποσό κάλυψης τηλεφωνικών εξόδων για το κινητό τηλέφωνο, το τηλέφωνο αυτοκινήτου και το τηλέφωνο οικίας δεν θα υπερβαίνει το ποσό των €145,37 το μήνα.

ΠΗΓΗ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης

ΟΑΕΔ: Ξεκινούν οι αιτήσεις για προσλήψεις 7.000 ανέργων - Δικαιούχοι και μισθοί