ΕΡΓΑΣΙΑ

27η «Ημέρα Καριέρας»: 40 επιχειρήσεις θα προσφέρουν πάνω από 1.200 θέσεις εργασίας

27η «Ημέρα Καριέρας»: 40 επιχειρήσεις θα προσφέρουν πάνω από 1.200 θέσεις εργασίας

ΔΥΠΑ - Όλες οι ειδήσεις: Την Πέμπτη 27 Μαρτίου, θα πραγματοποιηθεί η 27η «Ημέρα Καριέρας» της ΔΥΠΑ στο Βόλο.

Την 27η «Ημέρα Καριέρας» στον Βόλο διοργανώνει η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ), η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2024, στο Domotel Xenia Volos (Πλαστήρα 1, 38221, Βόλος), από τις 10:00 έως τις 18:00.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν για όλους τους πολίτες που αναζητούν εργασία και η δήλωση συμμετοχής βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση ΕΔΩ.

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν 40 επιχειρήσεις, που αναζητούν υποψηφίους για περισσότερες από 1.200 θέσεις εργασίας σε μεγάλο εύρος ειδικοτήτων και επιπέδων εκπαίδευσης.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η «Ημέρα Καριέρας» της ΔΥΠΑ παρέχει τη δυνατότητα σε ανέργους που αναζητούν εργασία, καθώς και σε όσους είναι εργαζόμενοι, αλλά ψάχνουν μία καλύτερη δουλειά, να συνομιλήσουν απευθείας, χωρίς προκαθορισμένο ραντεβού, με στελέχη πολλών διαφορετικών επιχειρήσεων. Για τον λόγο αυτό, οι προσερχόμενοι θα πρέπει να μεριμνήσουν, ώστε να έχουν το βιογραφικό τους σε πολλά αντίτυπα.

Παράλληλα, θα μπορέσουν να ενημερωθούν για τις ειδικότητες με τη μεγαλύτερη ζήτηση από τις επιχειρήσεις και να ενημερωθούν από τους εξειδικευμένους εργασιακούς συμβούλους και τα στελέχη της Μονάδας Εξυπηρέτησης Μεσαίων και Μεγάλων Επιχειρήσεων (ΜΕΜΜΕ) για όλες τις δράσεις και τις υπηρεσίες της ΔΥΠΑ.

Επίσης, όσοι προσέλθουν θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις πρωτοβουλίες της ΔΥΠΑ στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Έτους Δεξιοτήτων και να παρακολουθήσουν δράσεις τις οποίες διοργανώνουν οι Επαγγελματικές Σχολές (ΕΠΑΣ) Μαθητείας, με συμμετοχή εκπαιδευτικών και μαθητών.

Για πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις της ΔΥΠΑ στον ιστότοπο: www.dypa.gov.gr.

Για πληροφορίες σχετικά με τη ΜΕΜΜΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.dypa.gov.gr/memme.