ΕΘΝΙΚΑ

Κόρη Τούρκου πιλότου ζητεί τα ρέστα από Έλληνα αξιωματικό!

Κόρη Τούρκου πιλότου ζητεί τα ρέστα από Έλληνα αξιωματικό!

Στην Εισαγγελία Αθηνών υποστηρίζει ότι έχει προσφύγει ο Σμυρνιός δικηγόρος κ. Μεχμέτ Εμίν Κελές εξ ονόματος της κόρης του Τούρκου πιλότου F-16 Ε. Ερντογάν, η οποία ισχυρίζεται ότι ο πατέρας της σκοτώθηκε δήθεν από πύραυλο ελληνικού μαχητικού αεροσκάφους «Μιράζ-2000» το 1996 κοντά στην Χίο και δεν συνετρίβη λόγω βλάβης.

Στο θέμα είχε αναφερθεί η NEWSBOMB επισταμένως γι' αυτό και έδωσε τη συνέχεια που δημοσίευσε η «Μιλλιέτ». «Μήνυση αναφορικά με το τουρκικό αεριωθούμενο που είχε καταπέσει στο Αιγαίο», έγραψε η εφημερίδα και ισχυρίστηκε πως ο κ. Μεχμέτ Εμίν Κελές ισχυρίστηκε πως το τουρκικό F16, που είχε απογειωθεί στις 8 Οκτωβρίου του 1996 από τη βάση αεριωθουμένων του Μπαλικεσίρ, χτυπήθηκε ενώ έκανε εκπαιδευτική πτήση γύρω από τη Χίο, από πυραύλους που έριξαν ελληνικά αεριωθούμενα.

«Αποταθήκαμε στην Εισαγγελία της Αθήνας ζητώντας να συμπεριληφθούν στην ανάκριση ο κυβερνήτης του ελληνικού αεριωθούμενου, (σ.σ. αναφέρει ένα όνομα) καθώς και το Αρχηγείο του Γενικού Επιτελείου της Ελλάδας, καθώς επίσης και η καταβολή αποζημίωσης 650.000 ευρώ», έγραψε η «Μιλλιέτ». Ωστόσο παραλείπει να συμπληρώσει ότι ο πιλότος Ερντογάν παραβίασε τα σύνορα ξένης προς αυτόν χώρας και προέβη σε εχθρική προσβολή ανεξάρτητου έθνους.

Πηγή: Εφημερίδα NEWSBOMB

Διαβάστε επίσης:

Εγγύηση σταθερότητας οι Ένοπλες Δυνάμεις

Αβραμόπουλος: Να επωφεληθούμε του πλούτου μας σε ξηρά και θάλασσα

Παπούλιας: Παρά την κρίση, οι Ένοπλες Δυνάμεις δεν τραυματίστηκαν

Ασπίδα του Αιγαίου το Πολεμικό Ναυτικό (VIDEO)

Ολοκληρώθηκε η άσκηση «ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ 2013»

Σαμαράς: Παρά τις δυσκολίες εξελίσσεται στο Αιγαίο μία τεράστια άσκηση