ΕΘΝΙΚΑ

Προπαγάνδα Σκοπιανών και μέσω τηλεοπτικών σειρών

Προπαγάνδα Σκοπιανών και μέσω τηλεοπτικών σειρών

Τα Σκόπια συνεχίζουν να «προκαλούν» αλλά και να προβάλλονται μέσα από διαφημίσεις που συμπεριλαμβάνουν το όνομα "Μακεδονία" αλλά και μέσω αμερικάνικων τηλεοπτικών σειρών.

Η προπαγάνδα για μια σύνθετη ονομασία παράγωγο της λέξης «Μακεδονία» γίνεται μέσα από διαλόγους ηθοποιών της αμερικάνικης σειράς Elementary.

Στο συγκεκριμένο επεισόδιο γίνεται αφήγηση στη σύγχρονη ιστορία του Σέρλοκ Χολμς. Ο ήρωας της σειράς προσπαθεί να σώσει ένα ζεύγος Σκοπιανών διπλωματών από τη δολοφονία τους από έναν Έλληνα «ακροδεξιό» εφοπλιστή!

Το ζευγάρι, σύμφωνα με το σενάριο, είχε έρθει σε συμφωνία με την ελληνική κυβέρνηση για την προαναφερθείσα συμφωνία και επρόκειτο να ανακοινωθεί άμεσα.

Αυτό θα είχε σαν αποτέλεσμα την είσοδο του σκοπιανού κρατιδίου στην ΕΕ και την αποδοχή του ευρώ ως νομίσματος!

Όμως η κακοποιός Τζέιμι Μόριαρτρι εκβιάζοντας τον Έλληνα εφοπλιστή, καθώς είχε απαγάγει την κόρη του, τον ανάγκασε να εκτελέσει το σκοπιανό ζευγάρι και έτσι η συμφωνία δεν έγινε ποτέ, και η κακοποιός που είχε αγοράσει δισ. σκοπιανά δηνάρια έγινε πάμπλουτη.

Βέβαια μετά την έπιασαν γιατί έτσι έλεγε το σενάριο αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας.

Πολλοί λίγοι άνθρωποι γνωρίζουν τις λεπτομέρειες για το Σκοπιανό εκτός Ελλάδος και είναι εμφανές ότι επιδιώκεται ανθελληνική λύση στο Σκοπιανό.

Απόδοση: Καρφωτικό

Σχετικές ειδήσεις