ΕΘΝΙΚΑ

Προκαλεί ο Μιλόσοσκι: Έβγαλε φωτογραφίες με τον Ηλιο της Βεργίνας

Προκαλεί ο Μιλόσοσκι: Έβγαλε φωτογραφίες με τον Ηλιο της Βεργίνας

Τις προκλήσεις απέναντι στην Ελλάδα συνεχίζει ο αντιπρόεδρος της σκοπιανής βουλής και πρώην υπουργός Εξωτερικών, Αντόνιο Μιλόσοσκι.

ΠΑΡΑΒΙΑΣΕ ΕΚ ΝΕΟΥ ΤΗΝ ΕΝΔΙΑΜΕΣΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΘΗΝΑΣ – ΣΚΟΠΙΩΝ

Σε πρόσφατη εκδρομή με την παρέα του στην τοποθεσία NaselbaCaska τράβηξε selfie φωτογραφίες με την ψευδεπίγραφη σημαία που φέρει τον Ήλιο της Βεργίνας.

Ο Μιλόσοσκι πόζαρε με την σημαία που ανά χείρας παραβιάζοντας εκ νέου την Ενδιάμεση Συμφωνία Αθηνών - Σκοπίων, σύμφωνα με την οποία οι γείτονες δεσμεύονταν να σταματήσουν την χρήση του συμβόλου.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Σκοπιανός πρώην υπουργός προχωρά σε προκλητικές ενέργειες ή δηλώσεις.

Αρκεί να θυμηθεί κανείς Τον περασμένο Απρίλιο, στον Όλυμπο, όταν είχε αναφέρει ότι σε κάθε του εξόρμηση ως ορειβάτης θα έχει στον σάκο του τη σημαία με τον ήλιο της Βεργίνας.

Οι δήλωσή του αυτή είχε προκαλέσει την έντονη αντίδραση του ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών.

Η απάντηση του ελληνικού ΥΠΕΞ

Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κούτρας, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με τη φωτογράφηση του αντιπροέδρου της Βουλής της ΠΓΔΜ, κ. Αντόνιο Μιλόσοσκι, με σημαία που φέρει τον Ήλιο της Βεργίνας, δήλωσε τα εξής:

«Οι ενέργειες του κ. Milososki αποτελούν αντιπροσωπευτικό παράδειγμα του μέχρι που μπορεί να φτάσει κάποιος, για να έχει "15 λεπτά δημοσιότητας". Ας τον αφήσουμε στην πλάνη του».

Σχετικές ειδήσεις