ΕΘΝΙΚΑ

Νέο παραλήρημα Μπαχτσελί κατά της Ελλάδας: Θα σας ρίξουμε πάλι στη θάλασσα με χαρά (vid)

Νέο παραλήρημα Μπαχτσελί κατά της Ελλάδας: Θα σας ρίξουμε πάλι στη θάλασσα με χαρά (vid)

Δεν έχουν όριο οι προκλήσεις που εξαπέλυσε κατά της Ελλάδας ο επικεφαλής του Κόμματος Εθνικιστικής Δράσης, Ντεβλέτ Μπαχτσελί

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΚΥΝΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ ΗΓΕΤΗ - ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΠΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ 15 ΝΗΣΙΑ

Αφορμή για το νέο του παραλήρημα του, οι επισκέψεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου σε ελληνικά νησιά πριν απο μερικές ημέρες.

Ο ηγέτης των “Γκρίζων Λύκων” με περισσό θράσος υποστηρίξε πως η Ελλάδα κατέχει παράνομα 15 νησιά του Αιγαίου και ότι «παραβιάζει το δίκαιο της καλής γειτονίας», καθώς ενισχύει τη στρατιωτική παρουσία της σε αυτά.

Όπως χαρακτηριστηκά αναφέρει ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί η επίκεσψη του Πρέδρου της Δημοκρατίας Προκόπή Παυλόπουλου στα ελληνικά νησιά ήταν προκλητική λέγοντας: «Η επίσκεψη του Προέδρου της Ελλάδας στα νησιά του Αιγαίου, η οποία συμπίπτει με την επέτειο της Συνθήκης της Λωζάννης είναι προκλητική. 15 νησιά του Αιγαίου τέθηκαν υπό κατοχή με παράνομο και άδικο τρόπο. Κατακρίνω την στάση της Ελλάδας, η οποία δεν συμβαδίζει με το δίκαιο της καλής γειτονίας».

Ο ακροδεξιός Τούρκος πολιτικός καταλήγει : «Ας μην δοκιμάζουν την υπομονή μας, ας μην παρεξηγούν την ωριμότητα και τη σοβαρότητά μας. Αν κάποιοι θέλουν να τους ρίξουμε πάλι στη θάλασσα θα το κάνουμε με χαρά, αν κάποιοι θέλουν να τους κυνηγήσουμε, θα τους κυνηγήσουμε μέχρι όπου θα χρειαστεί».

Σχετικές ειδήσεις