ΕΘΝΙΚΑ

Αυτή είναι η Ελληνίδα που βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό των δύο στρατιωτικών – Γνωρίζει τα πάντα

Αυτή είναι η Ελληνίδα που βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό των δύο στρατιωτικών – Γνωρίζει τα πάντα

Θρίλερ με την τύχη των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, οι οποίοι συνελήφθησαν στον Έβρο – Όσο περνούν οι ημέρες η αγωνία αυξάνεται - Ποια είναι η Ελληνίδα που βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό τους

Μία Ελληνίδα μουσουλμάνα είναι η γυναίκα που βρίσκεται συνεχώς στο πλάι των Ελλήνων στρατιωτικών, οι οποίοι κρατούνται στις φυλακές της Αδριανούπολης. Πρόκειται για τη διερμηνέα του Ανθυπολοχαγού Άγγελου Μητρετώδη και του ΕΠΟΠ Λοχία Δημήτρη Κουκλατζή.

Η Ελληνίδα μουσουλμάνα Κανάν Χουσείν Τουρκτογκάν γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κομοτηνή, έχει παντρευτεί Τούρκο και ζει πλέον στην Αδριανούπολη.

Η Κανάν Χουσείν ήταν παρούσα στις καταθέσεις του Ανθυπολοχαγού Άγγελου Μητρετώδη και του ΕΠΟΠ Λοχία Δημήτρη Κουκλατζή στους Τούρκους στρατιωτικούς, αλλά και τους ανακριτές και άλλους δικαστές, ενώ τους συνοδεύει σε κάθε τους μεταφορά και μετακίνηση.

Παράλληλα, βοηθάει στη συνεννόηση των δύο στρατιωτικών με τους δικηγόρους που έχουν αναλάβει την υπόθεσή τους, αναφέρει το evros-news.gr.

Η ίδια φαίνεται μάλιστα και στα βίντεο των τουρκικών καναλιών να συνοδεύει μέσα στο βανάκι τους δυο Έλληνες στρατιωτικούς τόσο κατά την προσαγωγή τους στην Δικαιοσύνη, όσο και στο νοσοκομείο της Αδριανούπολης όπου και υποβλήθηκαν σε εξετάσεις. Γνωρίζει λοιπόν πολύ περισσότερα από κάθε άλλον, για τα όσα είπαν οι Μητρετώδης και Κουκλατζής στις τουρκικές Αρχές για το θέμα της σύλληψής τους.

Δείτε στη gallery του Newsbomb.gr φωτογραφίες της

Διαβάστε επίσης:

Ανείπωτη τραγωδία στον Έβρο: Σοκάρει ο λόγος που οδήγησε τον 20χρονο στρατιώτη στην αυτοκτονία

Όργιο παιδεραστίας στο Αγρίνιο: «Έβαλε το γιο μου να ξυρίσει τα γεννητικά του όργανα και ...»

«Αριστοκράτης ο μανιακός δολοφόνος των Ταξιτζήδων» – Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις οδηγού - θύματος