ΕΘΝΙΚΑ

Honda Ελλάδος στο Newsbomb.gr: Έτσι μας «χτύπησαν» οι Τούρκοι χάκερς

Honda Ελλάδος στο Newsbomb.gr: Έτσι μας «χτύπησαν» οι Τούρκοι χάκερς

Στο στόχαστρο Τούρκων χάκερς βρέθηκε η ιστοσελίδα της αυτοκινητοβιομηχανίας Honda στην Ελλάδα.

Αποκαταστάθηκε η σελίδα της honda-cars.gr μετά από 2 ώρες

Η σελίδα honda-cars.gr τέθηκε εκτός λειτουργίας το πρωί της Δευτέρας, με τους Τούρκους χάκερς να αναρτούν στα αγγλικά ένα μήνυμα κατά της Ελλάδας, με τις γνωστές απειλές και εκβιασμούς.

Οι Τούρκοι χάκερς, που όπως έχουμε τονίσει πολλές φορές υποκινούνται από το καθεστώς Ερντογάν, αναφέρονταν και πάλι στους 8 τούρκους αξιωματικούς που είναι στην Ελλάδα και έχουν ζητήσει άσυλο, ενώ για μια ακόμη φορά κατηγορούσαν την Ελλάδα ότι συμπράττει με τους πραξικοπηματίες απειλώντας να μας ρίξουν όλους στη θάλασσα, όπως έκαναν και με τους προγόνους μας.

honda

Η μουσική που ακούγεται στο βάθος είναι από το τουρκικό σήριαλ, Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής.

Το Newsbomb.gr επικοινώνησε με τον Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας της Honda στην Ελλάδα - αδερφοί Σαρακάκη, κ. Γιώργο Παππά ο οποίος επιβεβαίωσε το χακάρισμα της ιστοσελίδας.

«Προσπαθούσαμε να μπούμε το πρωί στο honda-cars.gr και έβγαινε στη σελίδα το μήνυμα των Τούρκων. Αυτό διήρκεσε περίπου δύο ώρες. Οι τεχνικοί μας κατάφεραν να επαναφέρουν τη σελίδα και να προβούν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να μην επαναληφθεί χακάρισμα», είπε ο κ. Παππάς.

Σε ερώτηση αν επικοινώνησαν μαζί τους οι Αρχές ή κάποιο αρμόδιο υπουργείο, ο κ. Παππάς τόνισε πως δεν τους τηλεφώνησε κανείς.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ GALLERY

Σχετικές ειδήσεις