ΕΛΛΑΔΑ

«Αγαπούλα, το… εξώδικο»

«Αγαπούλα, το… εξώδικο»

Στα... κάγκελα είναι ο «Αγαπούλας», κατά κόσμον Μάκης Ψωμιάδης, ο οποίος κρατείται στις φυλακές των Σκοπίων μέχρις ότου εκδοθεί στη χώρα μας.

Όπως αποκαλύπτει το newsbomb.gr ο κατηγορούμενος στην υπόθεση των «στημένων αγώνων» απέστειλε εξώδικο διαμαρτυρόμενος εντονότατα όχι για τις συνθήκες κράτησής του, αλλά για την πολυσυζητημένη ατάκα «Αγαπούλα την... κουκούλα» !!!!

Ο Big Mak επιφυλασσόμενος να διεκδικήσει αποζημίωση λόγω «ηθικής βλάβης» ζητά από τη γνωστή τηλεπικοινωνιακή εταιρεία να σταματήσει άμεσα την προβολή των συγκεκριμένων διαφημιστικών μηνυμάτων, τα οποία - όπως υποστηρίζει - θίγουν βάναυσα την προσωπικότητά του.

Σύμφωνα με τον Μάκη Ψωμιάδη η επίμαχη διαφήμιση με πρωταγωνιστή τον ηθοποιό Τάκη Σπυριδάκη «με παρουσιάζει ως ένοχο εγκληματικών πράξεων, που αναζητεί "παραθυράκια" για να γλιτώσει. Με παρουσιάζει πίσω από τα κάγκελα της φυλακής να παραδέχομαι εμμέσως πλην σαφώς την ενοχή μου και να ανταλλάσσω μηνύματα δια αγγελιαφόρου με τον συνήγορό μου αναζητώντας τρόπους να αποφύγω την ποινική καταδίκη μου, δίνοντας εντολή στον συνήγορό μου να βρει "παραθυράκι'' στο νόμο...».

Διαβάστε τι αναφέρει στο εξώδικο του ο Μάκαρος....

exodiko-wind

exodiko-wind1
exodiko-wind2
exodiko-wind3
exodiko-wind4

Δείτε το επίμαχο βίντεο, πατώντας ΕΔΩ