ΕΛΛΑΔΑ

Ουρές στις ΔΟΥ για το σήμα!

Ουρές στις ΔΟΥ για το σήμα!

Το αδιαχώρητο επικρατεί από το πρωί στις εφορίες όλης της χώρας αφού σήμερα είναι η τελευταία προθεσμία πληρωμής των τελών κυκλοφορίας.

Όσοι λοιπόν αμέλησαν ή δεν κατάφεραν να συγκεντρώσουν το ανάλογο χρηματικό ποσό για την καταβολή του τέλους θα πρέπει να οπλιστούν με μεγάλη υπομονή καθώς οι ουρές στις περισσότερες ΔΟΥ είναι τεράστιες.

eforia4

Συγκεκριμένα, τραγική είναι η κατάσταση που επικρατεί στις εφορίες του Μενιδίου και της Νέας Φιλαδέλφειας από νωρίς το πρωί.

eforia5

Είναι χαρακτηριστικό ότι ενώ το ταμείο καταβολής του τέλους κυκλοφορίας βρίσκεται στον 4ο όροφο, η ουρά έχει φθάσει αισίως … στο ισόγειο. Η αγανάκτιση των πολιτών είναι δικιολογημένη καθώς μέσος όρος αναμονής είναι 1,5 με 2 ώρες.

eforia6

Μιλώντας στην κάμερα του newsbomb.gr, μια πολίτης τονίζει πως ο αναγκάστηκε να "κόψει" από άλλα έξοδα προκειμένου να συγκετρώσει το απαιτούμενο χρηματικό ποσό, ενώ αφήνει αιχμές για τα μέλη της ελληνικής κυβέρνησης.

Να σημειωθεί ότι οι πολίτες, που δεν θα πληρώσουν ούτε και σήμερα το σήμα για το 2012, οφείλουν να γνωρίζουν ότι από αύριο θα πρέπει να καταβάλλουν το διπλάσιο χρηματικό ποσό για να το προμηθευτούν.

Μέχρι τη λήξη της προθεσμίας, τα ειδικά σήματα θα χορηγούνται μόνο από τις Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες, και όχι από τις τράπεζες.