ΕΛΛΑΔΑ

«Έφυγε» ο 14χρονος Πάνος Τζαβάρας – Θρήνος στην Πάτρα

«Έφυγε» ο 14χρονος Πάνος Τζαβάρας – Θρήνος στην Πάτρα

Τη θλίψη έχει σκορπίσει στην Πάτρα η είδηση του θανάτου του 14χρονου Πάνου Τζαβάρα, σήμερα το πρωί.

Ο γιός του Κώστα Τζαβάρα και της Φαίδρας Δούρου και εγγονός του βιομηχάνου Ανδρέα Δούρου έδινε σκληρή μάχη για να παραμείνει στη ζωή από τις 2 Μαΐου στην Εντατική του νοσοκομείου του Ρίου.

Ο εγγονός του αείμνηστου δημοτικού συμβούλου Πάνου Τζαβάρα νοσηλευόταν στο νοσοκομείο μετά από σοβαρό τραυματισμό σε τροχαίο.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη όταν ο Πάνος επέστρεφε από το σχολείο μαζί με τον μικρότερο αδερφό του Ανδρέα και πήγαιναν σε κομμωτήριο της περιοχής. Αμφότεροι επέβαιναν στα ποδήλατά τους και μόλις είχαν διασχίσει τη γέφυρα κάτω από τον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου του Ρίου.

Τότε παρασύρθηκε από ένα τζιπ, με οδηγό μία γυναίκα, που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση. Το αποτέλεσμα ήταν ο 14χρονος να εκτοξευθεί πολλά μέτρα και να καταλήξει κάτω από τις ρόδες δύο αυτοκινήτων με οδηγούς δύο γυναίκες.

Λεπτό δεν έφυγαν από το νοσοκομείο, όλο αυτό διάστημα οι γονείς του μικρού Πάνου αλλά και οι παππούδες του Ανδρέας και Λίλα Δούρου και Μαρία Τζαβάρα.

Παράλληλα, φίλοι και συγγενείς, αλλά και οι συμμαθητές κατέκλυζαν τον διάδρομο της Εντατικής, όπως και δεκάδες πολίτες που έσπευδαν να συμπαρασταθούν.