ΕΛΛΑΔΑ

Ένταση κατά τη μεταγωγή του Πακιστανού

Ένταση κατά τη μεταγωγή του Πακιστανού

Κάτω από δρακόντεια μέτρα έγινε η μεταφορά του 21χρονου Πακιστανού πριν από λίγο στο λιμάνι του Πειραιά.

Όπως γράψαμε και νωρίτερα, ο δράστης θα οδηγηθεί στις φυλακές του Αυλώνα.

Στις 19:30 "έδεσε" στο λιμάνι του Πειραιά το πλοίο Blue star naxos με τον 21χρονο Πακιστανό, ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα για την κακοποίηση της 15χρονης στην Πάρο.

Στο λιμάνι υπήρχε ισχυρή δύναμη του Λιμενικού Σώματος και της Αστυνομίας. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της άφιξής του από τη Σύρο, ομάδα περίπου 30 μελών της Χρυσής Αυγής εισέβαλε στο πλοίο την ώρα της αποβίβασης, προκαλώντας φθορές στην αστυνομική «κλούβα». Οι δυνάμεις του λιμενικού και της αστυνομίας δεν πρόλαβαν να τους απωθήσουν και το όχημα της αστυνομίας που μετέφερε τον κρατούμενο ανέπτυξε ταχύτητα και μπόρεσε τελικά να διαφύγει από το λιμάνι, με ένα σπασμένο τζάμι.

Τα μέλη της Χρυσής Αυγής αφού επιβιβάστηκαν σε μοτοσικλέτες διέφυγαν από το λιμάνι με στόχο να εντοπίσουν το όχημα που μεταφέρει τον κρατούμενο.

Να σημειωθεί ότι από το πλοίο αποβιβάστηκαν πρώτα οι επιβάτες, τα οχήματα και τα φορτηγά και στη συνέχεια αυτοκίνητο της διεύθυνσης μεταγωγών μπήκε μέσα στο γκαράζ του πλοίου προκειμένου να παραλάβει τον κρατούμενο.

Ευτυχώς, από το επεισόδιο δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί.