ΕΛΛΑΔΑ

Εξιχνίαση της απαγωγής 34χρονου Ιμάμη

Εξιχνίαση της απαγωγής 34χρονου Ιμάμη
Εξιχνιάστηκε η απαγωγή του 34χρονου Ιμάμη και 20χρονου...

Εξιχνιάστηκε η απαγωγή του 34χρονου Ιμάμη και 20χρονου φίλου του από το Πακιστάν και συνελήφθησαν οι δέκα Πακιστανοί, που είχαν διαπράξει την απαγωγή, ενώ η Ασφάλεια εξετάζει εάν το κύκλωμα ενέχεται και σε άλλες απαγωγές αλλοδαπών.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, οι δράστες απήγαγαν τον Ιμάμη και τον φίλο του στις 30 Ιανουαρίου από την περιοχή του Αιγάλεω και τους μετέφεραν σε αγροτική οικία στο Αίγιο. Εκεί τους χτυπούσαν αλύπητα για να αναγκάσουν τους συγγενείς τους να δώσουν ως λύτρα πέντε χιλιάδες ευρώ για τον καθένα.

Τα χρήματα που ζητούσαν οι απαγωγείς τα κατέβαλε ο αδελφός του Ιμάμη, ο οποίος ζει μόνιμα στο Λονδίνο, αλλά αυτοί δεν τους άφησαν ελεύθερους με σκοπό να ζητήσουν μεγαλύτερα ποσά.

Στο μεταξύ, είχε ενημερωθεί η Ασφάλεια Αττικής, αστυνομικοί της οποίας εντόπισαν το κρησφύγετο των απαγωγέων, όπου χθες έκαναν αιφνιδιαστική έφοδο, παρουσία εισαγγελέα, συνέλαβαν δέκα Πακιστανούς και απελευθέρωσαν τα θύματα.

Στο σπίτι βρέθηκαν 7,5 χιλιάδες ευρώ, πολλά κινητά τηλέφωνα, ξύλα με τα οποία χτυπούσαν τον Ιμάμη και τον 20χρονο φίλο του, σχοινιά με τα οποία τους έδεναν και μία απόδειξη εταιρείας ηλεκτρονικής αποστολής χρημάτων, για τα χρήματα που είχε στείλει ο αδελφός του 34χρονου από το Λονδίνο.

Όλοι οι συλληφθέντες μεταφέρθηκαν στην Αθήνα και σήμερα οδηγούνται στον Εισαγγελέα.