ΕΛΛΑΔΑ

Καλύτερο φαγητό και βιβλιοθήκη ζητά ο Γιωτόπουλος της «17 Νοέμβρη»

Καλύτερο φαγητό και βιβλιοθήκη ζητά ο Γιωτόπουλος της «17 Νοέμβρη»

Μετά από 10 χρόνια στη φυλακή ο καταδικασθείς για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «17η Νοέμβρη», Αλέξανδρος Γιωτόπουλος, ζητάει καλύτερες συνθήκες κράτησης.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης κ. Αντώνης Ρουπακιώτης κατά την επίσκεψή του στον Κορυδαλλό συνομίλησε και με τρία καταδικασθέντα μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης «17 Νοέμβρη», τον Αλέξανδρο Γιωτόπουλο, Δημήτρη Κουφοντίνα και Βασίλη Τζωρτζάτο.

Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας του με τον Αλέξανδρο Γιωτόπουλο, ο «εγκέφαλος» της τρομοκρατικής οργάνωσης του ζήτησε καλύτερο φαγητό, βιβλιοθήκη και να προαυλίζεται με τους άλλους κρατουμένους .

Ο κ. Ρουπακιώτης επισκέφτηκε τις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού, την ειδική πτέρυγα όπου κρατούνται τα μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης «17 Νοέμβρη», τις γυναικείες φυλακές στον Ελαιώνα Θηβών και το Κέντρο Αποκατάστασης Τοξικομανών Κρατουμένων.

Μαζί του ήταν και ο υφυπουργός Δικαιοσύνης, Κώστας Καραγκούνης, καθώς και ο γενικός γραμματέας αντεγκληματικής πολιτικής, Μαρίνος Σκανδάμης.

Ο κ. Ρουπακιώτης κατά την επίσκεψή του στους θαλάμους του Ελαιώνα, συνομίλησε με κρατούμενες, καθώς και με τοξικοεξαρτημένες οι οποίες μετέχουν στην κοινότητα του ΚΕΘΕΑ που λειτουργεί εντός του καταστήματος κράτησης.